2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 23 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام اسی همین امروز با دکترت در میون بزار شما به هیچ عنوان نمی تونی طبیعی زایمان کنی حتما حتما باید ...

مگه قبول میکنن والا از دیشبه هرچی سرچ میکنم نوشته بیمارستان های دولتی سز نمیکنن میگن مشکلی ایجاد نمیشه حتما باید بری خصوصی سز اختیاری لعنت به قانونی های که ما داریم که یه مادر خودش نمیتونه نوع زایمانشو انتخاب بکنه

سلام عزیزم منم تو بارداری یه سری ضایعات پوستی اطراف واژنم پیدا شد که هرروز بیشتر میشد، ازمایش و چکاپ شدم مشکلی نبود اما این ضایعات که دقیقا مثل زگیل بود هرروز بیشتر و بیشتر میشد، تا اینکه بعد زایمان کم کم این ضایعات کنده شدن مثلا تو حموم با لیف زدن چندتاشون میرفتن گاهی هم خودم دستکاری میکردم کنده میشدن تا اینکه به مرور همه شون از بین رفتن الان بعد دو سال فقط یکی مونده اونم مطمینم بعد مدتی از بین میره

خلاصه تو بارداری ادم فقط شاخ درنمیاره رو سرش وگرنه خیلی چیزا براش پیش میاد

شما هم نگران نباش، دکتر برو چکاپ شو ، انشاالله که مشکلی نیست و له سلامت زایمان کنی

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
ببین مثل جوش سرسیاه ولی بزرگ

منگوله گوشتی نیست،

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔