09ghatre مدیر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 4614 عنوان عید کحا برم | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 23 پست تو عید چهار حامله حاملم بنظرتون میشه سفر برم با این وضع؟ حالم بد نیست ویار ندارم کجا برم اگه میشه شیراز کیش قشم یا حای دیگه؟ کجا بنظرتون برا زن حامله خوبه؟ گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم .... امروز | 03:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_yasmin عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 4272 من واقعا ب چیزای استرس زا فکر نمیکنم کسی حال و هواش خوب نباشه فاصله میگیرم استرس برا ما ها سمه طفل م ... آره میدونم چی میگیآخه خودمم دنبال اینم چیزی روحیه امو عوض کنه، حس افسردگی دارم بخاطر هورمون بارداریهمن اگه بشه، شهرای نزدیک میرم گرچه منطقه و استان ما سرسبزی ندارهآره استرس سمه
09ghatre مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 4614 کیش بنظرم خوبههم آب و هوای عالی داره هم خوش میگذره و هم دریا خستگیتو از تن به در میکنهبابت حاملگیتون ... ممنون تفریحاتی هست تو کیش که زن حامله نتونه بره؟؟ممنونم از تبریکت گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....
09ghatre مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 4614 کدوم شهرین؟ بجنورد گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....
لیواناکوشن عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 8870 چی بگم والا من اصلا ب چیزای استرس زا فکر نمیکنم کار خوبی میکنی گلم
09ghatre مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 4614 آره میدونم چی میگیآخه خودمم دنبال اینم چیزی روحیه امو عوض کنه، حس افسردگی دارم بخاطر هورمون بارداریه ... منم دلمرده شدم باید برم سفر روحیم عوض شه مثلا کجا مد نظرته؟ گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 10227 یعنی نرم سفر؟ آدمها فرق دارن تو اگر اوکی هستی برو آخه زیاد هم تو ماشین آدم بمونه خوب نیست گویا
_yasmin عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 4272 منم دلمرده شدم باید برم سفر روحیم عوض شه مثلا کجا مد نظرته؟ ما بیرجند هستیم و خشکه منطقه مادلم میخواست کردستان رو ببینم اونایی که رفته بودن میگفتن خیلی قشنگه ولی خیلی راهها طولانیه میترسم به کمرم فشار بیادنهایت تا یزد شاید رفتیم ، بچه کوچک یکساله هم دارم
09ghatre مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 4614 ما بیرجند هستیم و خشکه منطقه مادلم میخواست کردستان رو ببینم اونایی که رفته بودن میگفتن خیلی قشنگه ول ... بچه یکساله داری حامله هم هستی؟ کردستان فک کنم عید سرد باشه منم مرددم مگه صندلی ماشین رو بخوابونم و حالت دراز کش باشم برا کمرم یزد برا عید خوبه خوش بگذره گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....