2777
2789
عنوان

ی گندی زدم ک نگو

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 56 پست
اره خوب کاری کردی بگو اصلا کل کل نکنه که بدتر میشه البته فکر نکنم بتونه از حق خودش دفاع کنهاگه دوست ...

باش میگم بهش

مرسی ازت

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم.

مدرسه شون بازه پنجشنبه هااینم نمیدونسته ک همه قرار گذاشتن ک نرن

ازون درس خون رو اعصاب هاست....😂🤭

خب .چهارشنبه .جمعه که تعطیله...دانش آموز عادی.معمولا بین التعطیلی قرار میده پنج شنبه رو....😂جدا از شوخی.

چه مدرسه رو اعصابی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوری بودم، راهش اینه که بیشتر تو اجتماع باشه و واقعا خودش بخواد و تلاش کنه که از چیزای کوچیک ...

منم با خودم فک کردم از یجایی باید شروع کنه از خودش دفاع کردن و ک اشتباع بود کارم

فک میکنم اضطراب اجتماعی داشتع باشه

باید ب فکره مشاوره باشم براش

ب نظرت چیکا کنم ب عنوان خواهرش

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم.

خودش انگا از ی سیاره دیگه اومده خیلییییی بی سر زبونه درس خونم هس ،سر اینکه پنج شنبه تنها کسیه ک رفته ...

بعد یه چیز دیگه

خیلی وقتا میشه از موقعیت تنش زا جلوگیری کرد که کار به دفاع نکشه

مثلا اگه خواهرتون میدونستن که جز ایشون بقیه بچها قرار نیس اون روز برم مدرسه و نسبت بهش گارد میگیرن خب فکر نمیکنم اونقدر ضرورت داشت که بره

منظورم اینه که یه جاهایی آدم میتونه جلوگیری کنه از اون موقعیت، ولی اگه پیش اومد باید حق به جانب باشه و از خودش دفاع کنه

باش میگم بهش مرسی ازت

خواهش میکنم

میشه فردا که از مدرسه برگشت بهم خبر بدی🙁

امضا بلد نیستم انگشت میزنم😅💙وقتی بهت میگم مواظب خودت باش یعنی دوس ندارم یک خار بره توعه پات(H)به عشقم رسیدم انشالله قسمت همه🤭🫀

ازون درس خون رو اعصاب هاست....😂🤭خب .چهارشنبه .جمعه که تعطیله...دانش آموز عادی.معمولا بین التعطیلی ...

اره واقعا خیلی سوبره

بعد یه چیز دیگهخیلی وقتا میشه از موقعیت تنش زا جلوگیری کرد که کار به دفاع نکشهمثلا اگه خواهرتون میدو ...

اره درسته

خواهش میکنم میشه فردا که از مدرسه برگشت بهم خبر بدی🙁

باش عسیسم 🥲🫀

کارت خوب نبوده فردا تنهانزاری بره باهاش برو چون این بنده خدا یه نفره چند نفری بریزن بزنند میخواین چی ...

تنها نیس دوستاش هستن

من برم غرورش میشکنه میگه مگه من بچه م

باش عسیسم 🥲🫀

مرسی گلم دعا میکنم امتحانشو خوب بده و مشکلی هم پیش نیاد

امضا بلد نیستم انگشت میزنم😅💙وقتی بهت میگم مواظب خودت باش یعنی دوس ندارم یک خار بره توعه پات(H)به عشقم رسیدم انشالله قسمت همه🤭🫀

مرسی گلم دعا میکنم امتحانشو خوب بده و مشکلی هم پیش نیاد

فدات بشم ک مهربون🎀

منم با خودم فک کردم از یجایی باید شروع کنه از خودش دفاع کردن و ک اشتباع بود کارم فک میکنم اضطراب اجت ...

خب فکرت درست بود منتها از جای مناسبی شروع نکردی

باید از چیزای کوچیک تر شروع کنه، نه وقتی که نصف کلاس برعلیهش هستن

تو این موقعیت بنظرم باید اتفاقا سیاست به خرج دادن رو یادش میدادین، میتونست تو گروه پیام بزاره و بگه که اطلاعی نداشته که بچها قرار گذاشتن نرن مدرسه و باید از قبل به ایشون خبر میدادن، اینطوری هم جوابشونو داده هم حرفی نزده که باعث بشه لج کنن باهاش.

درمورد اضطراب اجتماعی هم مطمعنین؟ مثلاً اینجوریه که کلا خجالت میکشه تو جمع صحبت کنه؟ یا مثلاً از کسی درخواستی چیزی داشته باشه و کلا تو موقعیت های اجتماعی مختلف همش خجالت میکشه و معذب هست؟؟

اگه اضطراب اجتماعی داشته باشه اگه بتونین ببرینش پیش مشاور که عالیه، ولی اگه موافق نبود یا نتونستین، همون روشی که گفتمو استفاده کنه یعنی از موقعیتهای کوچیک شروع کنه به صحبت کردن و دفاع از حق خودش یا درخواست و..