دوستان کمک...بعد جراحی کیست تخمدانم ۱۷روزه جراحی شدم هنوز کم اشتها هستم و غذا اصلا نمیتونم بخورم و احساس سیری دارم از درد دلدرد رفتم دکتر بمن گفتن ای بی اس داری و سندروم روده تحریک پذیر هستم دکتر قرص سفالاسازین داده برای التهاب روده و منیزیم ۲۵۰ اما هنوز اشتهام کور هستش و غذا نمیتونم بخورم کسی بوده اینجوری شده باشه ؟ چند وقته خوب شدید ؟سوالم اینکه چرا همش احساس سیری زودرس دارم یعنی جوجه کباب میخورم ۳لقمه بیشتر نمیتونم بخورم چرا اینجوری شدم یبوستم همراهمه کسی میدونه چرا ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دم نوش نعنا فلفلی بگیر بخور از این گیاه قرص هم درست شده برای ای بی اس از اعصابت هم هست میدونستی رو ...
سلام عزیزم اره عزیزم میددنم با اعصاب در ارتباطه دکترم بهم قرص سفالاسازین برای التهاب روده و منیزیم ۲۵۰ داده اما همچنان اشتهامکوره ۱۷ روزه جراحی باز کیست تخمدان شدم نمیدونم اثرات داروی بیهوشیه نمیشه غذا خورد اصلا رنگ غذا رو میبینم حالم بهم میخوره راستش میترسم امپرازول ۲۰ بخورم دلدردم شروع شه خیلی میترسم چون امپرازول یکم اشتهارو باز میکنه نمیدونم چرا اینجوری شدم ؟ اره دکترم بخیه هامو دید گفت مشکلی نداره ولی دواهای مثل امپرازول و پنتومید ۲۰ خیلی بد شدن لعنتیا می اندازن به دلدرد ادمو کلا مردشور این دواهای معده رو ببرن هرچی میکشیم از معده لعنتیه
اره بمنم داروی خواب اور و ارامبخش داده ولی هنوز نخوردم امشب قراره شروع کنم ولی لعنتی اشتهام کوره کلا سیری زودرس دارم از اون موقعی که جراحی کیست تخمدان شدم اشتهامو بربده لعنتی نمیدونم چرا اینجوری شدم 😢😢😢😢😢
اره بمنم داروی خواب اور و ارامبخش داده ولی هنوز نخوردم امشب قراره شروع کنم ولی لعنتی اشتهام کوره کلا ...
برای این بیماری اصلااسترس نداشته باش استرس بدترش میکنه یه باردکترباقری خدابیامرزدربرنامه سلامت باشیدشبکه سه گفت افرادی که سندروم روده تحریک پذیررودارن تاآخرعمراین بیماری رودارن اماباداروونداشتن استرس بیماری زیاداذیتشون نمیکنه وجالب اینکه خیلی خیلی به ندرت به سرطان روده وبیماری های سخت روده دچارمیشن حتی خدابیامرزمیگفت این افرادعمرطولانی هم میکنن خدارحمتش کنه
برای این بیماری اصلااسترس نداشته باش استرس بدترش میکنه یه باردکترباقری خدابیامرزدربرنامه سلامت باشید ...
اخی عزیزم خدا رحمتشون کنه اره میدونم عزیزم دکتر منم گفت خیلی بد مریضیه لعنتی خدانکنه ادم مریض بشه هی بدبختاته بابدبیوفته دکترو بیمارستان و والا خدا هیچکیو به مریضی بد وا نداره خستمون کرده من که همش دلدرد دارم افتضاح و شبها بعد خواب دردش شروع میشه لعنتی 😢😢😢😢 حتی موقع دفع مدفوعم درد دارم تا یک ربع وحشتناک 😭😭😭😭😭