2777
2789
عنوان

دیدن فیلم بد

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 92 پست

حتی برای رابطه هم منتشومیزاره سرم

درصورتیکه من اصلاخواهان نیستم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم نذار پرو بشه، اون اشتباه کنه، بعد بخواد تو رو دعوا کنه، مثلا از پدرت یا برادرت کمک بگیر که ف ...

پدرم که هیچی

برادرم چی بگم آخه بگمم میره به مامانم میگه مامانمم قانعش میکنه که نه اینتوری نیست

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

همه رفتن یهویی

الان مثلا مشکلی نداری که کنترلت میکنه انقدر ؟ و تنها مشکلت کانالاست؟😐😐😐😐

چرابااینقدرمشکلات دارم

اون تصویرهاروکه دیدم ازذهنم نمیرن

ببین حرف این کاربرها رو گوش نکن دارن بهت گاز میدن تو فقط باید ندید بگیری میخوای شوهرت بی حیاتربشه ...

من اصلا به اسی و شوهرش کار ندارم.. برای مثال میگم..

چرا فک میکنی یه مردی که خودش یه غلطی رو میکنه و ویدئو فلان داره، حق داره به زنش زور بگه که مثلا فیلم سینمایی معمولیو نبین.. :/

یا بیاد دروغ بگه بگه من اصن چنین چیزی ندیدم و ندارم و فلان، خب غلط میکنه آدم انقد دروغگو باشه.. بعد تو هم خوشحال باشی که چون کار خودشو بد میدونه، انکار کرده😂😂

بعد به طرف بگی چرا این ویدئو ها رو داشتی و خودت زن لخت دیدی، اونم پرو پرو بگه زیاد حرف بزنی گوشیتو میگیرم؟ :|

یا بگه حق مشاوره گرفتن نداری.. مگه طرف کیه؟ لابد دو روز دیگه هم بگه حق نفس کشیدن نداری بازم باید بگی چشم که آقایی ناراحت نشه😂😂😂😂

با این مدل آدما هرچی بیشتر کنار بیای پرو تر میشه..

پدرم که هیچیبرادرم چی بگم آخه بگمم میره به مامانم میگه مامانمم قانعش میکنه که نه اینتوری نیست

بابا براشون توضیح بده داره بهت زور میگه..

بگو باید پشتیبانت باشن تو زندگی..

اینجوری هر چی به این بیشتر رو بدی پروتر میشه..

بابا براشون توضیح بده داره بهت زور میگه.. بگو باید پشتیبانت باشن تو زندگی.. اینجوری هر چی به این بیش ...

خانوادم میدونن هی میگن درست میشه تحمل کن

من اصلا به اسی و شوهرش کار ندارم.. برای مثال میگم..چرا فک میکنی یه مردی که خودش یه غلطی رو میکنه و و ...

من خیلی کناراومدم نه راه پس دارم نه پیش

الانم میخوام توذهنم نباشه نمیشه

اوکی..

اعصاب برام نزاشتن

من خیلی کناراومدم نه راه پس دارم نه پیشالانم میخوام توذهنم نباشه نمیشه

پس توکل کن به خدا.. از خودش بخواه اوضاع رو بهتر کنه.. 🩵

کلا چیزهایی که گفتم خواستم به اون بنده خدا توضیح بدم، منظورم شما و شوهرت نبودین، چون منکه نمیشناسمتون..

به نظرم بسپار به خدا، خودش کمکت میکنه انشا.. 🌷

پس توکل کن به خدا.. از خودش بخواه اوضاع رو بهتر کنه.. 🩵کلا چیزهایی که گفتم خواستم به اون بنده خدا ت ...

میفهمم چی میگین سپردم بخودش اماروحم خسته شده ناامیدشدم بعددیدن اون عکساتادوروزاشک مبریختم

میفهمم چی میگین سپردم بخودش اماروحم خسته شده ناامیدشدم بعددیدن اون عکساتادوروزاشک مبریختم

هووم... البته اینم در نظر بگیر که چقدر مرد تو دنیا مخاطب این ویدئو هان.. حتی تو ایرانم خیلی زیاد.. درسته خیلی زشته اما بین مردا ظاهرا زیاده،زیاد غصه نخور.. تو همین سایت خیلیا میگن..