2777
2789
الهی انشالله ایندفعه به سقط نرسه و سالم و سلامت زایمان کنی منم دوتا پشت هم سقط داشتم ولی سومی برام م ...

ممنونم عزیزم الحمدلله که براتون موند خدا نگهدارش باشه والا من داغون شدم اینقدی اذیت شدم مخصوص سقط آخری که پارسال بود، دیگه قصد داشتم برای همیشه قید بارداری بزنم اما بازم گفتم یبار دیگه پیگیر بشم ببینم خدا چی بخواد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امیدوارم هر چزودتر بچتو صحیح و سالم بغل بگیری.من هم سقط مکرر بودم.کارهایی که کردم تا بچم بمونه نمیدونم کدومش باعث شد که بمونه.آزمایش ژنتیک و تمامی آزمایشات ایمنی و انعقادی رو دادم.فول دارو بودم ینی پردنیزلون کلروکین آسپرین انوکساپارین.تزریق آمپول پروژسترون بجای شیافش.آمپول انوکسا رو به پام زدم بجای شکمم.سونو واژینال در بارداری ممنوع.هیستروسکوپی کردم و سپتوم و پولیپ رو برداشتم.مراجعه به دعا نویس که گفت چله و همزاد داری

ممنونم عزیزم الحمدلله که براتون موند خدا نگهدارش باشه والا من داغون شدم اینقدی اذیت شدم مخصوص سقط آ ...

انشالله که خیره .ناامید نباش.ولی حتما پی گیر باش چون سقط هم روحی هم جسمی نابود میکنه آدم رو

آزمایشات همسرت اوکی بود؟

بله اصلاً علت معلوم نشد همه آزمایشات میگفتن نرمال حتی برا این بارداری آخری گفتن شاید نیاز به سرم ivig داشته باشم اما آزمایشا نرمال بود. نمیدونم چه حکمتی تو این آزمون سخت الهی هست اما میدونم کارخداوند مهربان حکیمانه هست و هرگز به درگاهش اعتراضی نکردم ونخواهم کرد

امیدوارم هر چزودتر بچتو صحیح و سالم بغل بگیری.من هم سقط مکرر بودم.کارهایی که کردم تا بچم بمونه نمیدو ...

ان شاءالله ممنونم عزیزم 🌹 الحمدلله شکر که براتون موند میشه بفرمایید پیش کدوم دکتر رفتید؟ من ساکن جنوبم بهم میگن برو کلینیک ابن سینا