2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اداره ثبت اسناد

یکی از فانتزی های ذهن من تو دوران دبیرستان این بود که برم سر کار بعد اونجا با همکارم آشنا بشم و ازدواج کنم بعدش که این آقا اومد رد کردم متوجه شدم زیادم ازدواج با همکار به درد نمیخوره

یکی از فانتزی های ذهن من تو دوران دبیرستان این بود که برم سر کار بعد اونجا با همکارم آشنا بشم و ازدو ...

عه چقد تو منیییی 😂 منم دقیقا از وقتی رفتم سز کار سه تا همکار پیشنهاد داده فقط با یکیش اوکی شدم تا مرز جدی تر رفتیم ولی ..... دارم جون میکنم ک فراموش کنم. تو چرا فکر میکنی بدرد نمبخوره . من چون اونجا مبینم زن و شوهرای همکار چقد هوای همو دارن و تو کار هم بهم کمک میکنن خیلی دلم میخاست هنکار باشه ولی خب فعلا نمیدونم قسمتم جیه هرچی هست خیره

عه چقد تو منیییی 😂 منم دقیقا از وقتی رفتم سز کار سه تا همکار پیشنهاد داده فقط با یکیش اوکی شدم تا م ...

چون من خودم معلمم اون آقا هم اگر بخواد معلم باشه زندگی خوب نمیچرخه

معلمی شغل عالی و لول بالایی برای زن ها هست اما برای مرد مناسب نیست چون حق.قش پایین وهیچ کمک دیگه آیی جز همون حقوقشون ندارند

واقعا اینطوری زندگی سخته و مورد بعدی اینکه من دوست دارم شوهرم نظامی باشه یا کارمند بانک

چون من خودم معلمم اون آقا هم اگر بخواد معلم باشه زندگی خوب نمیچرخه معلمی شغل عالی و لول بالایی برای ...

کارمند بانک خوبه باز ولی نظامی نه هم خطرناک کارشون هم سخت هم اینکه فک نکنم حقوق باللیی داشتخ باشناا