sarwa مدیر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 1711 عنوان شما وصلید | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 26 پست کلا کار میکرد تاامشب کی وصله دیروز | 23:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیور_تویست عضویت: 1404/07/07 تعداد پست: 1284 ن با وایکینگ وصلم خیلی خوبه ولی برای من خیلی کار نمیکنه
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50151 دور بعدی کی هست؟ نگفتن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50151 پیر شدیم دیگ پوسیده شدیم رف از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖