ثروتمندترین_دختربابل مدیر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4370 عنوان موهامممم | مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 23 پست موهای من بشدت فره فر فر فر فر خیلی خیلی فر و وزهی فر خیلی زشتی داره و خیلی فره پریده تا گردنمنمیدونم واقعا چیکار کنمکراتین کردم قبلا ریزش گرفتم شدیدنمیدونم چیکار کنم وزن قبلی ۷۳،وزن فعلی۶۷ ، هدف ۵۷ دیروز | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4370 پروتین اینا خوبه ولی بعد باز فکر کنم بپره بعد چند وقت میپره؟ریزش نمیارهقربونت میشه بپرسی چ موادی بزنم ریزش نگیرم وزن قبلی ۷۳،وزن فعلی۶۷ ، هدف ۵۷
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4370 نمیخوام حالا ناراحتت کنم یا چیزی ولی موهاتو کوتاه کن پسرونه بعد من یه پیج دارم کلاه گیس های طبیعی د ... وای ن نگو دلم نمیاد وزن قبلی ۷۳،وزن فعلی۶۷ ، هدف ۵۷
دانمارکی عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 247 یعنی کراتین کاره ؟ نه میرفت کراتین میکرد منم موهام موج داد و کمی وزه کراتینه موهای مامانم هم از رنگ سوخته کامل همش وزه اونم کراتین کرده دختر خاله ام هم داره هم خاله ام ریزش نداریم
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4370 میگه که از حموم که میام بیرون انگشت دور موهام میپیچم چون حالتش فر هست خشک میشه فر فریه میگه موی فر ... فکر کردم دوستت کراتین کاره وزن قبلی ۷۳،وزن فعلی۶۷ ، هدف ۵۷
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4370 نه میرفت کراتین میکرد منم موهام موج داد و کمی وزه کراتینه موهای مامانم هم از رنگ سوخته کامل همش وزه ... چ خوب کراتین کردین ریزش نکرفتین؟ وزن قبلی ۷۳،وزن فعلی۶۷ ، هدف ۵۷
دانمارکی عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 247 وای ن نگو دلم نمیاد موهای بلندم جمع میکنه نسون میداد گوجه ای میبست داخل تور کلاه گیس جمع میکرد خیلی خوشگل میشه بعدشم بدون آسیب به موهای خودتم هر رنگی بخوای و حالتی میگیری میخوای پیجش رو بهت بدم
دانمارکی عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 247 چ خوب کراتین کردین ریزش نکرفتین؟ نه عادی میریزه اصن ریزش نگرفتیم شاید کراتین کارت کار بلد نبوده
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4370 موهای بلندم جمع میکنه نسون میداد گوجه ای میبست داخل تور کلاه گیس جمع میکرد خیلی خوشگل میشه بعدشم بدو ... ن نیاز ندارم مرسی وزن قبلی ۷۳،وزن فعلی۶۷ ، هدف ۵۷