ah۱۳۴۰ مدیر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2857 عنوان همه چی پوله | مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 120 پست پول داشته باشی دوس دختر خوشگل داریماشین خوب داریاحترام داریخیلی عجیبه اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است 1404/11/17 | 21:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ah۱۳۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2857 چ ربطی داشت😂😂😂 کلی میگم رلم میخواد بهم نت بخره بزارم بخره یا زشته؟حس میگه بزار بخره صمیمی تر میشید اینجوری عقلم میگه نه نگو بخره اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است
ah۱۳۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2857 والا من اصن ادم بددهنی نیستموقتی خیابون بهم چیزیم بگن خدایی تا حالا هیچی نگفتم خیلی مودبم متاسفانه و ... خوبه دیگه پسره یه دختر خووب و آروم گیرش اومده اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است
miniava عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 5405 کلی میگم رلم میخواد بهم نت بخره بزارم بخره یا زشته؟حس میگه بزار بخره صمیمی تر میشید اینجوری عقلم میگ ... ن بگو نمیخاد اخه بنظرم بزاری زشته پسریاایا اینکه اگر گذاشتی ب زودی بهتر جبرانش کنتوبراش از اینکارا میکنی مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده
miniava عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 5405 خوبه دیگه پسره یه دختر خووب و آروم گیرش اومده 😂😂😂واقننن خوشبخحالشششششتازه خوشگل و .... هم هستم مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده
ah۱۳۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2857 ن بگو نمیخاد اخه بنظرم بزاری زشته پسریاایا اینکه اگر گذاشتی ب زودی بهتر جبرانش کنتوبراش از اینکارا م ... میخوام از این کارا بکنم براش هنوز اولشه اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است
بهاربارانه عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 3573 باور کن اینجوره نه .ما پولدار داریم .توهین و احترام توام با کدایی فقط بهشون میرسه .واسه همون یا محل سگ نمیدهند .یا ساکت و ارومند به ادم فوزول و فوضول و مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .
miniava عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 5405 میخوام از این کارا بکنم براش هنوز اولشه خب نمیدونم اگر فک میکنی زشته نزار بستگی لاره تو اخلاقشو باید بهتر بدونی مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده
miniava عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 5405 میخوام از این کارا بکنم براش هنوز اولشه ی سوال الان پارتنر خودت جزو لخت و پتخیاس؟🤣 مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده
ah۱۳۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2857 😂😂😂واقننن خوشبخحالشششششتازه خوشگل و .... هم هستم این همه دختر گفتن ناز و خوشگلم عکسشونو دیدم معمولی بودن اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است
golizizi عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 5813 بستگی داره اونی که پولم خودش دراورده و پولدار شده حتما مخش هم بیشتر کار میکنه
miniava عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 5405 این همه دختر گفتن ناز و خوشگلم عکسشونو دیدم معمولی بودن 😂😂😂ن منو بقیه میگنخودم حس میکنم زشتم مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده
ah۱۳۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2857 نه .ما پولدار داریم .توهین و احترام توام با کدایی فقط بهشون میرسه .واسه همون یا محل سگ نمیدهند .یا س ... متوجه نشدم اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است
miniava عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 5405 متوجه نشدم دوس دختر خودت مگ خوشگل نیس ک میگی پول داشته باشی خوشگبشو داری مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده
ah۱۳۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2857 ی سوال الان پارتنر خودت جزو لخت و پتخیاس؟🤣 نه چادریهکبوتر با کبوتر باز با باز اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است