مهارت هاى كدبانو:
طرز تهیه بامیه خونگی😜
مواد لازم جهت تهیه ی خمیر:
تخم مرغ 2عدد
آرد سفید 8 قاشق غذا خوری
روغن جامد یا کره 2قاشق غذاخوری
آب 1 لیوان
جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری
شربت 1قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم
ابتدا طرز تهیه ی شربت:
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.
طرز تهیه ی خمیر بامیه :
آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود، تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود .خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.
@honar_kade
#فرنی_قالبی 😋
✍مواد لازم:
🔘 دو لیوان شیر
🔘 یک چهارم لیوان نشاسته گل
🔘 یک چهارم لیوان شکر
🔘 یک ق غ زعفران غلیظ
🔘 سه ق غ گلاب
🔘 یک ق غ کره
🍃🌸🌺🌸🍃🌸🌺🌸🍃
🔻طرز تهیه:
شیر خنک را در ظرفی ریخته و همه مواد به غیر از کره رو در شیر ریخته تا وقتی که نشاسته حل بشه کامل هم میزنیم.روی حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم تا سفت شود در اخر کره را اضافه کرده بعد از دو دقیقه جوشیدن زیرش رو خاموش میکنیم.در داخل قالب چرب شده داغ داغ ریخته وقتی به دمای محیط رسید داخل یخچال میذاریم بهی از دو ساعت اماده ست و خیلی راحت از قالب جدا میشه.یک دسر خیلی راحت و خیلی خوشمزه
🍃🌸🌺🌸🍃
@honar_kade
#ترافل_خرما
مواد لازم:
خرما 200 گرم
گردو 30 گرم
بیسکوئیت پتی بور 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت
پودر نارگیل به مقدار لازم
گردو برای تزئین
خلال پسته برای تزئین
خلال بادام برای تزئین
مروارید خوراکی برای تزئین
طرز تهیه ترافل خرما:
ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید . بعد اونها رو آبکش کنید. آبکش کنید. و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید. هسته خرما رو هم در بیارید. گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.
بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم... و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم. دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید. و داخل پودر نارگیل بغلتونید. و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین.
و اونها رو داخل کپسول بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.
@honar_kade