2777
2789
عنوان

شده تاحالا👁️👁️

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راضیم ولی وقتی حقم بیشتر از اینها سکوت کنم؟؟؟؟؟؟؟میکن ناشکری نکن میگم شکر کردم برای اون بالا بالاها ...

منظورم اینه که درسته ادم باید به افکر بالاتر رفتن باشه

ولی قبلش یه نگاهی به چیز هایی که داریم بندازیم و به خاطرش راضی باشیم

کشور افریقا رو دیدم یه قسمت هایی حتی بعضی از جا های ایران

برای یه ذره غذا ملی باید چوب جمع کنن به زحمت اتیش کنن

خب همه این چیزا شکر گزاری داره

من که اینستا رو مدتهاست بستم و راحت کردم خودمو

ولی شکر گزاری این موارد باعث نمیشه دلمون نخواد سفر خوب بریم ، دلیل نمیشه دلمون نخواد ما هم مثل بقیه مردم دنیا زندگی کنیم

تک خوری بسه ، بذارید همه مردم نفس بکشن

منظورم اینه که درسته ادم باید به افکر بالاتر رفتن باشه ولی قبلش یه نگاهی به چیز هایی که داریم بنداز ...

اهان شما افریقارو دیدید؟؟؟عزیزم پس ی سرم به سوئیس آلمان بزنید عزیز چرا همش باید خودمونو با پایین تر از خودمون مقایسه کنیم...شاید اینحروی یاد دادن بهمون قانع باشیم و حرفی نزنیم

بعضی از جاهای افریقا و حتی ایران اینجورین

چی بگم والا منو شما هم ی انسان عادی،خدا خیلی بهمون بدهکاره عزیزم اینو داره ی جوان بهت میگه که با درد از کسی که دوستش داشت خدا شد فقط سر مسئله اقتصادی لعنتی

اهان شما افریقارو دیدید؟؟؟عزیزم پس ی سرم به سوئیس آلمان بزنید عزیز چرا همش باید خودمونو با پایین تر ...

اصلا یه دلیل که پاسپورتمون بی اعتبار شد برای همینه که بمونیم این تو و هیچی نبینیم

تو گوشمون فرو کنن که دنیا قحطیه ، همه دنیا بدبخت شدن

نونتونو بخورید و صداتونم در نیارید

بابا دنیا فراوونیه ، قحطی و نداری و بیچارگی زاییده کله پوک شماهاست که خون مردم رو کردین تو شیشه

وقتی خودت لایق فقر میدونی:

نه منم بلندپروازم اتفاقا ولی خب گاهی ادم باید به داشته های کوچکش هم توجه کنه که باعث شده یکم راحت تر زندگی کنیم من خودم از هیچی راضی نبودم هیچی

ولی الان نمیگم قانعم

میگم راضیم

منظورم اینه که درسته ادم باید به افکر بالاتر رفتن باشه ولی قبلش یه نگاهی به چیز هایی که داریم بنداز ...

ایلان ماسک هم افریقاییه میتونست تموم اون ثروت رو وارد کشور خودش بکنه و مردمش از اقتصاد داغون نجات بده

ولی چون کشورش مثل کشور ما داغونه تمام نخبه ها میرن امریکا و اون کشور از این ثروت استفاده میکنه برای مردمش🫴

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛