___gisookamand___ مدیر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 623 عنوان دادگاه تمکین | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 19 پست چیکار کنم دادگاه تمکین به نفع من میشه؟نکات ریز بگین اگه میدونین دیروز | 18:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___gisookamand___ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 623 باید توی دادگاه بگی من میخام زندگی کنمقصد طلاق ندارمآقا منو بیرون کردهخونه بگیره وسایل بگیره من میام ... آها ممنون عزیزم اینکه من ماشینشو بردم پارکینگ برا مهریه برام بد نمیشه؟
___gisookamand___ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 623 باید توی دادگاه بگی من میخام زندگی کنمقصد طلاق ندارمآقا منو بیرون کردهخونه بگیره وسایل بگیره من میام ... بعد بگم میرم خونه و بعد نرم چی میشه چون نمیخوام برم واقعا میخوام تو دادگاه بگم میام فقط
رودابه_پرشین عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 7123 آها ممنون عزیزم اینکه من ماشینشو بردم پارکینگ برا مهریه برام بد نمیشه؟ اگه بلد باشی درست به نفع خودت حرف بزنی نهبگو خرجی نداده من گرفتارم پول ندارم خرج کنم.مجبور شدم توقیف کنم که بیاد حرف بزنه برم خونه خودم و خدا برای من کافیست.....
رودابه_پرشین عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 7123 بعد بگم میرم خونه و بعد نرم چی میشه چون نمیخوام برم واقعا میخوام تو دادگاه بگم میام فقط هیچی نمیشهبذار خونه بگیرهتجهیز کنهبعد بگو این محله در شأن خانواده من نیست یا خونه وسایل کافی ندارهجهیزیه تم بگو پدرم پس گرفته نمیده خودش باید وسایل بخره و خدا برای من کافیست.....
___gisookamand___ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 623 اگه بلد باشی درست به نفع خودت حرف بزنی نهبگو خرجی نداده من گرفتارم پول ندارم خرج کنم.مجبور شدم توقیف ... ممنون عزیزم