2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 20 پست
اذیت نیسی داخل یک ساختمون؟کجا برم کسی حمایتم نمیکنه خودم شاغل نیسم شهرمونم کوچیکه

نه من خودم از اول جوری رفتار کردم حد وحدود خودشونو بفهمن محبت الکی نکردم بهشون روهم ندادم

چندبارم رفتم خونشون سربزنم تیکه انداختن ناراحتم کردن الان دیگه یکماه یبارم نمیبینمشون خداروشکر😄

شوهرمم بخواد برا من بچه ننه بازی دربیاره ازخونه بیرونش میکنم درهم قفل میکنم بره وردل همون ننش انقد لاو بترکونن جونشون دربیاد

کلا نذاشتم حس کنن بی زبونم اتفاقا برعکس جوری رفتار کردم فکر کنن از حدشون بگذرن کولی بازی درمیارم

جرش میدم

من از قبل ازدواج با همسرم شرط کردم نگهداری و کار و کمک مالی و رفت و آمد زیاد با بقیه رو قبول نمیکنم . برامم مهم نیست اون طرف کیه و چه نسبتی داره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جرش میدم من از قبل ازدواج با همسرم شرط کردم نگهداری و کار و کمک مالی و رفت و آمد زیاد با بقیه رو قبو ...

آفرین

آخه منم شوهرم قبلا قابل تحمل بودالان نه گندشو دراورده

هیچ کدوم ازاین کارایی ک برابقیه میکنه برامن نمیکنه این اذیتم میکنه

آفرینآخه منم شوهرم قبلا قابل تحمل بودالان نه گندشو دراوردههیچ کدوم ازاین کارایی ک برابقیه میکنه برام ...

جرش بده 🤦

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩