2777
2789

عزیزم زایمان نکرده 

ویار و شب بیداری نکشیده 

با مادر شوهرش و شوهرش حرص نخورده 

دائم تو آشپزخونه و خونه داری و تمیز کاری نبوده که بخواد پیر بشه 

همه ایناست که آدمو پیر میکنه🙁

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونا اونقد چول ارن وبوتاکس واینا میکنن هرکی بود 12ساله دیده میشد زندگیشونم مثل ما باسختی نیست& ...

بنظرم صورتش هیچی نداره خیلی طبیعیه

همیشه اخر همه چیز خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده...
عزیزم زایمان نکرده  ویار و شب بیداری نکشیده  با مادر شوهرش و شوهرش حرص نخورده  دائ ...

حسودی نکن دیگه خواهر😆

من رای میدم چون حاج قاسم اگه بود رای میداد...آهای اونی که رای نمیدی پس حق اظهار نظر هم نداری!......توبه بر لب ، سبحه بر کف  ،  دل پر از شوق گناه !😔معصیت را خنده می آید ز استغفار ما !

این خانم 43 ساله زن فابرگاسه و 5 تا زایمان داشته. اینو نمیشه باور کرد   

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
این خانم 43 ساله زن فابرگاسه و 5 تا زایمان داشته. اینو نمیشه باور کرد    

واااااای آررررره من عکساشودیدم یه ذره شکم نداره من یه بچه دارم اندامم مثل زنای 90سالس شکمم اویزون 

بچه ها🙌 میشه یه صلوات واسه خونه خریدنمون بفرستید ممنونم 🙏💚
پنج تا زایمان    

بعله عروسیشم همین چند روز پیش بود، شوهرشم 30 سالشه 😁

راضیم ازش

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"