2777
2789

برم تهران با کرج خوب مثلاً کرج مهرشهر گوهر دشت فردیس خوشنام تهران زعفرانیه الهیه ولنجک سعادت آباد سیدخندان

یک خونه بگیرم اجاره یک سال بعد بیام شهر خودم

بعد اگه تونستم بمونم چه بهتر برم ترکیه کاردانیر و استانبول کربلا هم که آرزوست و مشهد حرم امام رضا علیه السلام

بعد با عمو اعزراعیل پرواز مستقیم اون دنیا

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من. مهاجرت کردم دغدغم کاره 😭😭😭😭😭 خیلی با پول ما همه چی گرونههههههه

خوشبحالت کجا مهاجرت کردی عزیزم؟اگر زبانت خوبه برو تو فروشگاه کار کن اکثرا دنبال نیرو ین حقوقم فکنم روزانه اس

خوشبحالت کجا مهاجرت کردی عزیزم؟اگر زبانت خوبه برو تو فروشگاه کار کن اکثرا دنبال نیرو ین حقوقم فکنم ر ...

فرانسه ، نه بابا چی خوشبحالم من انگلیسی دارم درس میخونم شوهرمم حاضر نیست کار جنرال بکنم جفتمونم فرانسه بلد نیستیم 😭😭😭😭

همه چیز پول،،،بچه که ندارم،،،شوهر احمق،،،،مادرشوهر فضول،،،،مادر مریض،،،،برادر بدون زن،،،،،😂😂😂😂

من ک برادر ندارم ! ولی واقعا وقتی برادرتون زن نداره براش ناراحتید؟؟ پس چرا بعد از ازدواجش تموم زورتونو میزنید پای عروس بریده بشه از خونتون بعدم ک عروس دگ نخاست رفت آمد کنه ی عمر شوهر میوفته تو جونش ک چرا نمیای بری!!!!!!!!!!

من ک برادر ندارم ! ولی واقعا وقتی برادرتون زن نداره براش ناراحتید؟؟ پس چرا بعد از ازدواجش تموم زورتو ...

من اره خیلی ناراحتم برادرم تنهاست

درمورد بخش دومم چون یه بزادر دارم و هنوز عروس نداریم نظری نمیتونم بدم ولی چون خودم عروسم و همین بلارو خونواده شوهر سرم اوردن موافقم باهات

گناه من سادگی بود .
من اره خیلی ناراحتم برادرم تنهاست درمورد بخش دومم چون یه بزادر دارم و هنوز عروس نداریم نظری نمیتونم ...

چون دقیقا برای من این اتفاق افتاد اون موقع شوهرم هیچی نداشت من زنش شدم با هم کار کردیم خرجی نکردم پول جمع کردیم خونه خریدیم ماشین خریدیم بعدش شروع کردن ب تیکه پراکنی و من تصمیم گرفتم سالی ی بار بیشتر نرم خونشون این شده چماق دست شوهر من ک باهاش هر دفعه تو سرم میزنع

چون دقیقا برای من این اتفاق افتاد اون موقع شوهرم هیچی نداشت من زنش شدم با هم کار کردیم خرجی نکردم پو ...

منم دقیقا عین خودتم بیچارم کردن و مغزپسرشونو شست و شو دادن رفته کلا طرف اونا تاپیکامو بخونی متوجه میشی

گناه من سادگی بود .
منم دقیقا عین خودتم بیچارم کردن و مغزپسرشونو شست و شو دادن رفته کلا طرف اونا تاپیکامو بخونی متوجه می ...

ببین من ی تکنیکه اجرا کردم آرومم کرده قید شوهرتو بزن فکر کن نیست اشتباه از ما بود ک زیادی رو مردها حساب کردیم وقتی قیدشو بزنی خودش میوفته ب گه خوردن تا وقتی ببینه برات مهمه و سرش دعواست هوا برش میداره !!! خیلی آدم حسابش کردی واقعا مرد ها کلا هول ان خیلی روشون حساب نکن...

ببین من ی تکنیکه اجرا کردم آرومم کرده قید شوهرتو بزن فکر کن نیست اشتباه از ما بود ک زیادی رو مردها ح ...

ولی اینطوریم میره به اونا میچسبه و بیخیال من میشه

الانم مادروخواهراش دورش کردن

گناه من سادگی بود .