2777
2789
مرسی عزیزم روز چهاردهمین iuiگفتن برم ازمایش خون که خب امروز جمعه اس منم گفتم بیبی چک بزنم ببینم چی م ...

برات دعا میکنم گلم انشالله حتما مثبته .فردا صبح دوباره تست بزن .اگ فردا هم هاله انداخت مبارکه

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالت که بارداری برام دعاکن

قربونت برم اگه تیکرمو ببینی برا ۴ هفته اس ینی هنوز مشخص نیست .اقدامی ام و ماه آخر اقداممه .تا چند روز دیگه مشخص میشه باردارم یا نه .تیکرو همینجوری گذاشتم هی نرم حساب کنم چند روز مونده🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم اگه تیکرمو ببینی برا ۴ هفته اس ینی هنوز مشخص نیست .اقدامی ام و ماه آخر اقداممه .تا چند رو ...

انشالله که هردومون باهم باردار باشیم میدونم خیلی سخته انتظار من خودم ازبس تو نت زدم درباره iuiخوندم نی نی سایت زدم باورت نمبشه چقدر تو این ۱۴روز ذکر ودعا گفتم

انشالله خدا به دلمون نگاه کنه

میشه بپرسم چند وقت اقدامی و چند سالته

۳۰ سالمه .و تقریبا ۶ ماهه اقدامم .ولی چون من و همسرم جفتمون بچه نمیخوایم بخاطر شرایط دیگه احتمالا ماه آخر اقدامه .

۱۷ سالم ک بود یک بار ناخواسته و یک بار با دوماه اقدام باردار شدم ، ک خب سقط شدن هر دو .ک از اون همسرم جدا شدم

الان با اینکه همسرم آدم سالمیه خودمم همه چیمو چک کردم بعد ۶ ماه اقدام باردار نشدم

شما چی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۳۰ سالمه .و تقریبا ۶ ماهه اقدامم .ولی چون من و همسرم جفتمون بچه نمیخوایم بخاطر شرایط دیگه احتمالا ما ...

خب قبلا باردار شدی پس این خیلی خوبه تایک سال اقدام طبیعیه فقط چکار حتما برو که مشکل نداشته باشی

۳۰ سالمه .و تقریبا ۶ ماهه اقدامم .ولی چون من و همسرم جفتمون بچه نمیخوایم بخاطر شرایط دیگه احتمالا ما ...

من19سالمه یک سال 7ماهه اقدامم هم من وهم همسرم عاشق بچه ایم شرایطش هم داریم ولی متاسفانه من تنبلی تخمدان وهمسرم اسپرمش کم تحرک و مورفلوژیش ۲هس

براهمین عجله دارم تو باردار شدن دکتر بهمون پیشنهاد iuiداد و این ماه اولین باره مه انجام دادم

خب قبلا باردار شدی پس این خیلی خوبه تایک سال اقدام طبیعیه فقط چکار حتما برو که مشکل نداشته باشی

چکاپ کردم عکس رنگی هم گرفتم .قبل از اقدام .۱۰ ماهه انواع مکمل هارو خوردم ک بدنم تقویت شه.خیلی وسواسم .خودمو از ساندویچ جگر و اب هویج و زعفرون و ... محروم کردم چون هر ماه میترسیدم باردار باشم و مشکلی پیش بیاد .دیگه پناه برخدا .راضی ام ب رضاش . اصراری ندارم .

از تو دوستی من و همسرم دوست داشتیم بچه ب سرپرستی بگیریم.ینی آرزومه .همسرم میگه دست بردار .ده سال دیگه بریم اقدام کنیم برا سرپرستی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من19سالمه یک سال 7ماهه اقدامم هم من وهم همسرم عاشق بچه ایم شرایطش هم داریم ولی متاسفانه من تنبلی تخم ...

الهییی ۱۹ سال ک چیزی نیست .تنبلی هم درمان داره .انقد دیدم با وجود تنبلی چون محرک استفاده کردن حتی صاحب دوقلو هم شدن .انشالله که نتیجه میگیری .حتما اگه باردار بودی بیا بهم بگو من خوشحال بشم برات 🤍 برات صلوات میفرستم به حق این ماه مبارک بهترینا برات اتفاق بیفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چکاپ کردم عکس رنگی هم گرفتم .قبل از اقدام .۱۰ ماهه انواع مکمل هارو خوردم ک بدنم تقویت شه.خیلی وسواسم ...

خب اگر هردوتون راضی هستین خیلی ثواب داره

انشالله که خودت باردار میشی ولی بچه هم به سرپرستی بگیری خیلی خوبه این همه بچه بی گناه هستن که آرزوی پدر مادر دارن