بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که ناراحت بودم از نامزدم حرف زدیم تا چند دقیقه پیش خوابش برد
خداروشکر آشتی کردیم و حرف زدیم من حرف زدن راجبِ ناراحتیم مثل یه تروما میمونه برام برای اولین بار با گریه گفتم چند تا از ناراحتیامو دیدم که چقدر کمک کرد رابطمون بهتر بشه تصمیم گرفتم دیگه نترسم و بگم....خوابم نمیبره دیگه صدای همسایه توی خونمونه☹️
همه چیز گذر خواهد کرد و ما خواهیم خندید از عمیق ترین نقطه ی دل🥲✌🏻
برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
امشب مهمون داشتم از خستگی دارم میپوکم ولی چون صبح یه شات قهوه خوردم ۲۴ ساعت خوابم نمیبره مرگ بر قهوه😢
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
برای منم کلا روز خوبی نبود همش یا گریه کردم یا خودزنی
اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨