2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر تمام راهها رو رفتی بازم تغییری نکرد رفتارش ، بهتره عمرتو هدر ندی و ازش جدا شی ...

مادرم میگه تاجوانی بروبیاداری بااین سنت همش خاستگارمیادبرات فک میکنن مجردی پس ول کن بیا ک مبادانابودبشی هزاران مرض شدید تنبلی تخمدان تیرویید حملات پانیک ریزش شدید مو قرص اعصبام میخورم

ولی من پناهی ندارم پدریابرادرندارم مادرم پول ندارابخاد خرجی منم بده من خیلی بی کسم ازطرفیم هندز دوسشدارم عاشقمه اونم ولی دست خودش نیس روانی بودنش

هروز بیشترازدیروز براش محبوب وخوب وبی نقص میشم جوری ک کل فامیل زبون زده اخااق رفتارپسندیدم ولی اون انگارنمیبینه همش خارذلیلت میکنه توسرم میزنه همش میگم میسازم تاشاید یشب توخابم بلندنشدم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

خب پسرتو ببر تو اتاق خودت اونجا راحت بخابینن🥲

نمیشه باید تحمل کنم امشبو ...😂😩

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
چراباید سهم من ازاین دنیا یه مردبداخلاق باشه ک اگ سکوتم بشکنه درحد اعتراض درحدمرگ باید کتک بخورم و د ...

عزیزمم ایشالا اگه موقعیتشو داری خدا بهت طلاق بدهه فقط فرار کنییی شاید بهت بر بخوره ولی این بهترین چیزه برات:(

امضا ندارم سیسی:)

عزیزمم ایشالا اگه موقعیتشو داری خدا بهت طلاق بدهه فقط فرار کنییی شاید بهت بر بخوره ولی این بهترین چی ...

خانکادم فک میکنن من دیگه ۴ساله ک کتک نمیخورم هیچکس خبرنداره فقط دوستای مجازی ک چقدرمرگبارکتک میخورم هربارمیگم چرامیگه حقته میگم ب چ حقی جرمی میگه چرابهم گفتی تودعوا برو بجهنم حرفت خوب نبود گفتم خوب توهمش توهین میگنی کل زندگی مث سگ رفتارمیکنی باهام همش تودعوایی و بزن بزن میگه من اشکالنداره وتقصیرتوهه بایداینجوری باهات رفتاربشه ولی توحق نداری چون باید کتک بخوری

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

مادرم میگه تاجوانی بروبیاداری بااین سنت همش خاستگارمیادبرات فک میکنن مجردی پس ول کن بیا ک مبادانابود ...

اگر واقعا طاقتت طاق شده تحمل این زندگی یعنی مرگ تدریجی ؛ شکایت کن ازش شاید بترسه و کمی تغییر کنه ... اگر هم برای رضای خدا تحمل کنی بداخلاقی همسرتو خدا برات جبران میکنه ولی خب خیلی سخته ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
خانکادم فک میکنن من دیگه ۴ساله ک کتک نمیخورم هیچکس خبرنداره فقط دوستای مجازی ک چقدرمرگبارکتک میخورم ...

برو پزشک قانونی حقشو بزار کف دستش داداش نداری بابا نداری (یا داری و حمایتشونو نداری)اصن مهم نیست خودتو داری میگی دوسم داره ؟این چه دوس داشتنیه میخوام صد سال سیاه دوست نداشته باشه دوس داشتن همراه با کتک فحش بی احترامی و.. اصن دوست داشتن نیست برده داریه .

اگه بچه داری اگه نداری جونتو بگیر فرار کن برو اینو از منی بشنو که خودم کشیدمم و دیدم .میگی مادرم حمایتم نمیکنه معلومه که نباید حمایتت کنه شما خودت باید کار کنی خرجتو بدی قرار نیست کسی این کارو بکنه خودت باید هوای خودتو داشته باشی

امضا ندارم سیسی:)

اگر واقعا طاقتت طاق شده تحمل این زندگی یعنی مرگ تدریجی ؛ شکایت کن ازش شاید بترسه و کمی تغییر کنه ... ...

برای رصای خداتازگیاطبق تحقیقاتم ک گردم و صبودی ک خدابرام گذاشته فعلادارم تحمل میکنم ولی دیگه حس عشق علاقه عمیق قبلنوندارم انگارازدیروز سردترمیشم امروز همیرم بشدت مذهبی ومقیده هرچی بگم کم گفتم الااین موردخلق خو

برای رصای خداتازگیاطبق تحقیقاتم ک گردم و صبودی ک خدابرام گذاشته فعلادارم تحمل میکنم ولی دیگه حس عشق ...

امیدوارم قبل از اینکه نفرت تموم وجودتو پر کنه سرش به سنگ بخوره و قدر علاقه و عشقی که بهش داری رو بدونه و زندگیتون به آرامش برسه ...

برو پزشک قانونی حقشو بزار کف دستش داداش نداری بابا نداری (یا داری و حمایتشونو نداری)اصن مهم نیست خود ...

پدرم فوت شده برادرم ۱۰سالشه بزرگترم مادرمه حمایت میکنه میگه طلاق بگیر تاجوانی بروبیاداری ولی من اگ طلاقم بگیرم شوهرنمیکنم بسکه جامعه کثیفه طرف ماهمش چشم داشت دارن ب زن شوهردارچ برسه فردایه مطلقه من یبار عقدبودم دیگه جرعت ندارم میترسم شوهرم فک میکنه تاابدباهاشم ولش نمیکنم ترسی نداره ازرفتارای بدش مادرم بشدت زیرنظرداره ک مباداکتکم بزنه بیادسراغش ولی من نمیزارم ۴ساله ک بفهمه ازم ۷سال ازدواج کردم خدابچه نمیده باوجودسالم بودن هردو قربون خدام برم ک حکمتش بعد ۷سال فاطمه احمق تازه فهمیده و درک کرده

امیدوارم قبل از اینکه نفرت تموم وجودتو پر کنه سرش به سنگ بخوره و قدر علاقه و عشقی که بهش داری رو بدو ...

ممنونم ازدعای قشنگت مادرم امشب همین حرفتو دقیقا گف اخرش فاطمه کم میاری ودست میکشی ازدوست داشتن الهی خداخودش ب زندگیمون نظرکنه لطفش شاملم بشه من اماده میکنم خودموبرای یاری امام زمانم درهنگارظهورش