خوورشیدد مدیر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 1858 عنوان جدایی ت عقد | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 19 پست کسایی ک جدا شدین چجوری نگاهای زشت بقیه رو تحمل کردین...جوری ک با احساس حقارت به ادم نگاه میکنن ... دیروز | 23:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوورشیدد مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 1858 نه....شک کردم اما چون دوسش داشتم نادید میگرفتم اگ برگردی ت عقد جدا میشی؟چ رفتارایی از خودش نشون میداد ک شک کردی؟
ثلین عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 1525 اگ برگردی ت عقد جدا میشی؟چ رفتارایی از خودش نشون میداد ک شک کردی؟ چشاش قرمز بود اکثر اوقات....دهنش تند تند خشک میشد....بدنش خیلی میخارید.....اینا همه از گل کشیدنش بود......نمیدونم شاید تقدیر همین بوده
خوورشیدد مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 1858 چشاش قرمز بود اکثر اوقات....دهنش تند تند خشک میشد....بدنش خیلی میخارید.....اینا همه از گل کشیدنش بود ... نامزد اومدنی پیش من هی میخاست بره عجله داشت این میتونه نشونه اعتیاد باشه؟
ثلین عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 1525 نامزد اومدنی پیش من هی میخاست بره عجله داشت این میتونه نشونه اعتیاد باشه؟ چی بگم ...نه اگه یکبار بوده نه...اما چشاتو خوب بازکن اگه مطمئن شدی طلاق بگیر....توعقد هزاران بار بهتره تا زن باشی و مادر و یک بچه هم داشته باشی...گوربابای مردم تو
خوورشیدد مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 1858 چی بگم ...نه اگه یکبار بوده نه...اما چشاتو خوب بازکن اگه مطمئن شدی طلاق بگیر....توعقد هزاران بار بهت ... همیشه اینطوری بودد انگار رو میخ نشسته بود😶