2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 32 پست
مذهبی ها مگه ادام نیستن عروسی نمیرن ؟😂😂تصوراتت از مذهبی ها خنده داره طبق چیزی که خوندم هنوز خیلی ک ...

اره واقعا هنوز پخته نشده😐

فال و طالع بینی تضمینی و حرفه ای با علم جفر و ابجد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتینکته اینکه کاش درستو میخوندی میرفتی سرکار،وقت برای ازدواج هست

اره خودم ب احتمال ۸۰ درصد جوابم منفیه، مگراینکه واقعا مورد خیلی خوبی باشه، هنوزندیدمش نمیدونم چیه کیه

مذهبی ها مگه ادام نیستن عروسی نمیرن ؟😂😂تصوراتت از مذهبی ها خنده داره طبق چیزی که خوندم هنوز خیلی ک ...

نه اخه بعضی از فامیلامون همینجورن، گفتم شاید اونم همینطوز باشه

عزیزم از لحاظ روحی امادگی ازدواج تواین سنو داری ؟این خیلی مهمه من خودم به شخصه اصلان امادگی روانیشو ...

هیچی نمیدونم😭واقعا سر درنمیارم

اونموقع که مامانم بهم گفت من سر کتابام بودم، اصلا گیج شدم

هیچی نمیدونم😭واقعا سر درنمیارماونموقع که مامانم بهم گفت من سر کتابام بودم، اصلا گیج شدم

من یه سال از تو کوچیکترم ولی به نظرم بشین قشنگ فکر کن هر حرفیم خانوادتن گفتن گوش نکن بشین بنویس رو کاغذ ببین میخوای ۲۰ سالگیت خودتو کجا ببینی یه خانم که همسر یه اقاست و ازدواج کرده و تشکیل خانواده داده یا باید هرروز غذا درست کنه برای همسرش و متقابلا در بهترین حالت عشق دریافت کنه

یا اینکه یه خانمی باشی که وارد محیط اکادمیک دانشگاه شده و شاید پسرای بهتری روبروش باشن بعد پایان تحصیل برای ازدواج

نمیدونم این زیر 20سال چرا باید به ازدواج فکر کننننن اخهههه واقعا سوالهههعه!؟

ببین خودمم مخالف ازدواج تو این سن نیستم، ولی یکم حس بدی توی خونمون دارم، خس اضافی بودن

چون دانشگاه هم نرفتم و خانوادم اینجور فکرمیکنن که من بیکارم تو خونه، رفتارشون باهام عوض شده

ولی خب سعی میکنم اولویت اولم این باشه برم دانشگاه🙂

ازدواج برای سن پایین مقدر نیست چون سنت که میره بالا دیدگاهت نظرت به همه چی فرق می کنه پس باید تلاش کنی از مجردی لذت ببری و جای خودتو برسون تا بفهمی دنیا چیه بعدش که خوب فهمیدی ازدواج همچین الکی نیست یه عمر بحث زندگیه نمیشه هم خودت خلاص کنی پس درست فک کن با عقلت

من یه سال از تو کوچیکترم ولی به نظرم بشین قشنگ فکر کن هر حرفیم خانوادتن گفتن گوش نکن بشین بنویس رو ...

وای راست میگی🥹ممنونم ازت

اینقد استرس گرفتم اصلا مغزم کار نمیکنه، خودمم نمیخام قبول کنم ولی همش حس اینکه نکنه دیگه مورد بهتر پیدا نشه دیوونم میکنه

هیچی نمیدونم😭واقعا سر درنمیارماونموقع که مامانم بهم گفت من سر کتابام بودم، اصلا گیج شدم

و لطفا به اینم فکر کن با ازدواج چه حق هایی رو از دست میدی و چه حق هایی نصیبت میشه