shabee_mahtabi مدیر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 642 عنوان خونه تکونی | مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 19 پست خانما بیاین کنار هم هرروز برنامه بریزیم یه قسمت خونه رو تمیز کنیم و گزارش بدیم هرکی میخواد کنارهم باشیم کامنت بذاره لایکش کنم تایپیک و گم نکنیم دیروز | 21:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabee_mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 642 من جدیدا دستمال مرطوب پاک کننده تست رو میخرم رایحه لاوندر داره عالیه دیگه احتیاج به اسپری هم نیست هر ... برای تمام سطوح استفاده میکنی؟ کابینت و کمد؟رد نمیندازه؟خیلی دیدم ایسنتا چقد خوبه دیگ از حوله شستن راحت میشیم
shabee_mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 642 سلامت باشی با بچه ۲ سال و نیمه چرا ماشاالله هرروز باید جمع کنی و تمیز کنی خداحفظشون کنه باز خوبه این ریخت وپاشا گذراست بزرگ میشه همه چیز اوکی میشه
رزسفیدوآبی عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 2661 برای تمام سطوح استفاده میکنی؟ کابینت و کمد؟رد نمیندازه؟خیلی دیدم ایسنتا چقد خوبه دیگ از حوله شستن را ... والا میز شیشه ای تمیز کردم روی سطح کابینت هم کشیدم روی سرامیک هم کشیدم خوب بوده من راضیم یه کم زود خشک میشه باید سریع باشی فقط
رزسفیدوآبی عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 2661 خداحفظشون کنه باز خوبه این ریخت وپاشا گذراست بزرگ میشه همه چیز اوکی میشه زنده باشی عزیزم مرسی
shabee_mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 642 والا میز شیشه ای تمیز کردم روی سطح کابینت هم کشیدم روی سرامیک هم کشیدم خوب بوده من راضیم یه کم زود خ ... خیلی خوب منم میخرم حتما ممنون