2777
2789

هرشماره ای یه ادرس یه کدملی داره شما برو خط بگیر اول ادرس و کد ملی میخان ازت خب بعد پول به هر شماره حسابی زدی اونم ادرس داره

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایه امون هیچ وقت ب پولش نرسید بیست تومن زدماشینی اصلا درکارنیستکلاهبرداریهقیدشو بزن

برای دوست شوهرم تلگرام فامیلشون هک کرده بودن ۵۰ تومن دوست شوهرم پول زده بود صبح زد شب فهمید اشتباه زده فرداش رفت فتا ۵ تومن بهشون قول شیرین داد همچین پول برگشت البته دوهفته زمان برد ولی برگشت

برای دوست شوهرم تلگرام فامیلشون هک کرده بودن ۵۰ تومن دوست شوهرم پول زده بود صبح زد شب فهمید اشتباه ...

پسرداییم هم هک شد نمیدونم چجوری هرنیم ساعت ازحسابش کم میکردن

دویست بودحسابش تابرسونه خودشو بانک همرو کشیدن

هیچکاری نتونست بکنه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

پسرداییم هم هک شد نمیدونم چجوری هرنیم ساعت ازحسابش کم میکردن دویست بودحسابش تابرسونه خودشو بانک همرو ...

به لینک دست زد چرا بانک بره مستقیم میرفت عابر شبا میکرد حداقل ۱۰۰ تومنشو یه کد یا شماره تلفن هم هست اگه موقع هک فکر کنم اون ساعت اول اون شماره رو بگیری پول برگشت میخوره به حساب طرف این اخریو از نی نی سایت شنیدم اون پول هک آنفیلد خساب به حساب میکنن تا گم شه ولی اگه بود پیگیر باشن میشه بر گردوند

به لینک دست زد چرا بانک بره مستقیم میرفت عابر شبا میکرد حداقل ۱۰۰ تومنشو یه کد یا شماره تلفن هم هست ...

یک سال گذشته

اهان لینک بود یادم نبود

شب جمعه بوده

اینجام عابر نداره

بخواد بره تاعابریانک دوساعت طول میکشید

پست بانک رفته بود گفتم بانک اشتباه گفتم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نه دیگه بعد یک سال همون فرداش میرفت فتا همیشه باز فکرکنم

از شهر دوریم گلم

حتی پست بانکم تعطیل بوده اون روز

همرو کشیدن

نمیدونم رفته یانه ولی پولش رفت

بنده خدا یک سال پیش ۲۰۰ پول خیلی بیشتری بود

ااره تمام پولش بود نوجوونه

بابدبختی این پولو بدست اورده بود

اره حتما جمعه که فک نکنم باز باشن شنبه باید برم

اره جتما برو ایشالا مال حلال برمیگرده

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم