2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانم این چیزهایی که دوستان میگن لایه بردار هست کسانی که پوستشون سفید هست بعد تیره میشه یکیش مال کبد هست. مال آفتاب سوختگی هست و نازک شدن پوست که به مرور توی آفتاب میسوزه. خب شما در اولین اقدام به یک دکتر پوست مراجعه کنید که علت تیرگی پوستتون رو مشخص کنه. چیزهایی مثل آبلیمو و این چیزها پوستتون رو نازک میکنه و سریعتر میسوزه و تیره میشه 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
سفید اب از کجا بخرم؟

عطاری ها دارن . شبیه کشکه  سفید و گرده

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
ماسک حنای بی رنگ توضیح میدی

حنای بیرنگ از عطاری بگیر  با ماست مخلوط کن به پوست صورت بزن بعد از ده دقیقه بشور .

روشن کننده و احیا کننده قوی برای پوسته

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
چجوری به صورتم بزنم میشه بگی

رفتی حموم صورتت که خیسه . یه کم تو دستت له کن به صورتت بمال . پوست های مرده مثل چرک از صورتت جدا میشه .

پوستم همینجوریم نازکه تو افتاب میرم میسوزه 

خب این چیزها رو نزنید. سفید آب هم پوستتون رو نازک میکنه چون اون لایه رویی رو برمیداره. برو دکتر بگو پوستم نازکه. شما حتما قبلا هم جوش هم داشتین و کلی هم وقت صرف اونها کردین. پوست وقتی نازک میشه دیگه باید همش مراقبش باشی حتی نور موبایل و لپ تاپ هم پوست رو میسوزنه. دیگه باید همیشه ضد افتاب بزنی و شبها هم روغن کنجد. روزها هم صورتت رو با آب خیار بشور. بذار یه شیر پاک کن خونگی خوب بهتون معرفی کنم 

یک خیار کوچیک رو نصفش رو رنده میکنید میریزید توی نصف استکان شیر تا 8 ساعت بمونه بعد از صافی رد میکنید. این شیر پاک کن رو روزی دو بار به صورتتون میزنید البته ظرف چند روز باید استفاده ش کنید چون بعد دیگه اسیدی میشه و قابل استفاده نیست

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

من پوستم گندمیه ماسک سیب زمینی رنده شده میزنم ب صورتم بعد از دو سه بار صورتم خیلی سفید میشه لکهام هم کمرنگتر فقط حیف بعد تنبلی میکنم و ادامه نمیدم

حکایت من مثل حکایت کودکیست که مادرش او را میزند و می گوید گریه نکن...

سلام من کرم ضد لک گیاهی دارم بسیار قوی هست

تمام لک های صورت
، جای جوش ها
، کک و مک
و لک های بارداری از بین میرود

همچنین چروک های سطحی پوست هم از بین می رود.

مناسب برای درمان آفتاب سوختگی و تیرگی پوست رو درمان می کند.

نرم کننده پوست های خشک هم هست

تیرگی دور چشم را از بین میبرد.

ضمنا پوست رو تا چند درجه روشن تر میکنه
قیمت ۱۰۰ تومن

۰۹۱۹۸۸۰۰۶۹۸ موسوی