2789

عزیزم یه مدت بیخیالش شو خیلی دستکاریش کردی بدتر شده بنظرم یه دکتر طب سنتی برو 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی له میکنه ؟مثل اسید عمل کمیکنه؟

تقريبا يعني متورم ميشه و واژنت بهم ميجسپه 

قبلنا قديميا پيش ما براي تنگي واژن استفاده ميكردن

بعد يه حالت سفيد سفيد ازت خارج ميشه

بغضيا نميسوزه زياد بستگي به بدن داده

بدنو هرچی انگولکش کنی بدتره لج میکنه اگه فقط ترشحه بیخیال باش از پارچه تمیز نخی استفاده کن باد دستشویی خودتو خشک کن لباس زیر نپوش قبل رابطه داخل واژنتو با دوش اب ولرم یه اب بگیر که تمیز باشه به اندام همسرت نچسبه 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
تخم شويد چجوري؟خوب شدن كامل؟ چجوري استفاده كردن؟ ترشحش چه رنگي بود؟؟ نوشته بود اينارو؟

نمیدونم والا گفته بود بذارین تو یه پارچه بعد بذارین تو شرتتون به مدت چند روز تکرار کنید؛بگردین تو تاپیکا پیدا کنید دقیق بخونید خیییلی تعریفشو کرده بودن

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.
افرین . منم میخوام برم دکتر طب سنتی  

یه دکتری هست تلویزیونم میاد مادرم خواهرمو برده پیشش بخواین ازش بپرسم اگه راضی بود ادرس بگیرم بدم برین

من یه دکتر میشناختم رفت خارج یه ماه پیش طب سنتی بود تا سرطان رو شفا داد هرجا هست خدا بهش سلامتی بده حیف شد واقعا رفت

عزیزم یه مدت بیخیالش شو خیلی دستکاریش کردی بدتر شده بنظرم یه دکتر طب سنتی برو 

دكترم همين رو ميگه 

ههههه

ميگع بيخيالش شوووو. يه مدت ببين چجوري ميشه

ولي نميشه اصلاااااا

هي لباس زيرت كثيف 

دو دقيقه راه بري ازت ميريزه

اصلا يه حس خيلي بد و ناپاكي

دكترم همين رو ميگه  ههههه ميگع بيخيالش شوووو. يه مدت ببين چجوري ميشه ولي نميشه اصلاااااا هي ...

عزیزم پد روزانه بزار نازکه حسش نمیکنی هربار عوضش کن 

جدی میگم بیخیالش شو عزیزدلم خوب میشی

یه دکتری هست تلویزیونم میاد مادرو خواهرمو برده بخواین ازش بپرسم اگه راضی بود ادرس بگیرم بدم برین من ...

ااا خيلي خوبه 

اره بپرس بي زحمت

درخواست دوستيمو قبول كن كه بتونم پيدات كنم

تقريبا يعني متورم ميشه و واژنت بهم ميجسپه  قبلنا قديميا پيش ما براي تنگي واژن استفاده ميكردن ...

عزیزم شکر خدا که درد و سوزش و خارش نداری ترشح اتفاقا نشونه بدن سالمه نشون میده تخمک گذاریت درست انجام میشه هیانگولکش کردی تغییر رنگ داده دو سه ماه کاریش نکن 

عزیزم پد روزانه بزار نازکه حسش نمیکنی هربار عوضش کن  جدی میگم بیخیالش شو عزیزدلم خوب میشی

ان شالله 

مرسي عزيزمممم 

يه مدت ميزاشتم قبلنا

بايد همينكارو كنم دوباره

ااا خيلي خوبه  اره بپرس بي زحمت درخواست دوستيمو قبول كن كه بتونم پيدات كنم

باشه گلم

عزیزم شکر خدا که درد و سوزش و خارش نداری ترشح اتفاقا نشونه بدن سالمه نشون میده تخمک گذاریت درست انجا ...

اره فقط ترشح دارم

واقعا خيلي دستكاريش كردم 

همه ي راه رو رفتم 

بزارم بيخيال شممنمم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز