2777
2789
عنوان

همین الان چی تو دهنتونه خیلییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 33 پست

پوووووووول برم خرید ولنتایین برم باشگاه ثبت نام کنم

کاشت مژه و ناخون

لباس خوب

خرید کنم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید 😅😅😅😅

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

#منحرف نباشیم

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

دلم میخواد ارشد قبول شم یه راه دور کارشناسی شیراز شهر خودمون زدم همونجا ام برم سر کار دیگه بر نگردم خسته شدم از بس همه چیزو باید توضیح بدم همه جور تحت نظر باشم درصورتی که تو فامیل و بیرون نه اندازه من به بکر درس بودن نه اندازه من همش تو خونه بودن هرچی خواستگارم میاد به یه بهونه ای بابام رد میکنه تو رابطم که سر همین سخت گیری ها ترجیح میدم نرم که بخوام اذیت شم سر بیرون رفتن

سنمم کم نیست ۲۳ ام فقط کاش جدا شم با اینکه خانوادم خرجمو میدن به فکرن نیازامو همه جوره تامین میکنن ولی کنترل گرن

دلم میخواد ارشد قبول شم یه راه دور کارشناسی شیراز شهر خودمون زدم همونجا ام برم سر کار دیگه بر نگردم ...

منم دوس دارم سال بعد جدا زندگی کنم

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!