2777
2789
عنوان

پشیمونم

316 بازدید | 33 پست

بچه ها من دیروز پیش خواهرشوهرام ازشون گلگی کردم که چرا با اینکه تو یه محلیم ولی نمیاین خونمون سر بزنید البته ب خاطر شوهرم گفتم وگرنه من همچین نبینمشونم برام مهم نیست بهترم هست ولی گفتم بیاید به داداشتون سر بزنید خونه همدیگه هرشب میرید خونه داداشتون نمیاید ،بعد پشیمون شدم گفتم حالا فکر میکنن خیلی خوشم میاد بیان خونمون محتاج رفت و امد با اونام فقط چون دلم واسه شوهرم میسوخت بهشون گفتم چون ناراحت بود اونا شب نشینی خونه هم میرن خونه ما نمیان، ب نظرتو اشتباه کردم گفتم؟خودمو کوچیک نکردم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂😂 دیدی چکار کردی

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

حالاکه گفتی....دیگه نگو....یهومیریزن خونت میگن خودت گفتی...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

حالا گفتی تموم شده یه بار ک زنگ زدن خواستن بیان بگو برامون کاری پیش اومده داریم میریم جایی 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

دیگه کاریه که شده کاریش نمیشه کرد    منتظر آمد و رفتهای شبانه و شب نشینی های پیاپی باش جانم. خوش بگذره 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.