2777
2789
عنوان

شوهرم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 42 پست
برین کلانتری نامه معرفی پزشک قانونی بگیرین برین معاینه پزشک قانونی ،زمان بگذره اثبات نمیتونی داشته ب ...

مراحلش همینه؟ اول کلانتری بعد نامه بعد پزشکی قانونی؟ بعدش چی ؟ دفتر خدمات قضایی ؟ ببخشید میپرسم میخوام اطلاع داشته باشم از نحوه مراحل

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه امروز و فردا متخصص نیست که خانم کجا بره؟

میدونم ک ولی اخه الان شرایطش طوریه که بهتره منتظر متخصص نمونه تازه اگه همون شنبه بهش نوبت بدن. الان میگه خونریزی داره بهتره مجدد بره بیمارستان

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مراحلش همینه؟ اول کلانتری بعد نامه بعد پزشکی قانونی؟ بعدش چی ؟ دفتر خدمات قضایی ؟ ببخشید میپرسم میخو ...

پزشک قانونی کلا یک پزشک شیفت داره ،اصلا تعطیلی ندارن ،سه حالت میشه تعجبم از این خانم ک میگن حقوق خوندن! یکی تماس ۱۱۰ و صورتجلسه گرفتن و معرفی و دومی مستقیم کلانتری دادخواست شکوائیه و معرفی پزشک قانونی و سومی دفاتر قضایی

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
من کسیو ندارمبعدش برم پیش کیپول از کجا؟؟پیش هزار تا مشاور رفتم جوری باهام بازی کردن همه چی افتاد گرد ...

پس خانوادت چی چرا خودشونو کنار کشیدن بهشون فشار بیار 🤦🏻♀️😔 امیدوارم خدا سرشو به سنگ بزنه انقد عذابت نده

پزشک قانونی کلا یک پزشک شیفت داره ،اصلا تعطیلی ندارن ،سه حالت میشه تعجبم از این خانم ک میگن حقوق خون ...

مورد اول یعنی ۱۱۰ و صورتجلسه ، اون صورتجلسه برای ارائه به پزشکی قانونی کافیه؟ نامه معرفی رو همون پلیس۱۱۰ زمانی که محل حادثه حاضر میشه، میده؟ یا برای دریافت نامه معرفی باید کلانتری رف؟

مورد اول یعنی ۱۱۰ و صورتجلسه ، اون صورتجلسه برای ارائه به پزشکی قانونی کافیه؟ نامه معرفی رو همون پلی ...

۱۱۰ کلا صورتجلسه میده و حضور میرن پزشک قانونی صورتجلسه میدن قسمت دعاوی پزشک قانونی

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
۱۱۰ کلا صورتجلسه میده و حضور میرن پزشک قانونی صورتجلسه میدن قسمت دعاوی پزشک قانونی

آهان متوجه شدم ممنون از راهنماییتون

آهان متوجه شدم ممنون از راهنماییتون

دعوا در هر حالت برای تشکیل پرونده کلانتری باید ارسال کنه دادگستری حالا چه حقوقی چه کیفری