مراحلش همینه؟ اول کلانتری بعد نامه بعد پزشکی قانونی؟ بعدش چی ؟ دفتر خدمات قضایی ؟ ببخشید میپرسم میخو ...
پزشک قانونی کلا یک پزشک شیفت داره ،اصلا تعطیلی ندارن ،سه حالت میشه تعجبم از این خانم ک میگن حقوق خوندن! یکی تماس ۱۱۰ و صورتجلسه گرفتن و معرفی و دومی مستقیم کلانتری دادخواست شکوائیه و معرفی پزشک قانونی و سومی دفاتر قضایی
هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
پزشک قانونی کلا یک پزشک شیفت داره ،اصلا تعطیلی ندارن ،سه حالت میشه تعجبم از این خانم ک میگن حقوق خون ...
مورد اول یعنی ۱۱۰ و صورتجلسه ، اون صورتجلسه برای ارائه به پزشکی قانونی کافیه؟ نامه معرفی رو همون پلیس۱۱۰ زمانی که محل حادثه حاضر میشه، میده؟ یا برای دریافت نامه معرفی باید کلانتری رف؟
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
مورد اول یعنی ۱۱۰ و صورتجلسه ، اون صورتجلسه برای ارائه به پزشکی قانونی کافیه؟ نامه معرفی رو همون پلی ...
۱۱۰ کلا صورتجلسه میده و حضور میرن پزشک قانونی صورتجلسه میدن قسمت دعاوی پزشک قانونی
هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
دعوا در هر حالت برای تشکیل پرونده کلانتری باید ارسال کنه دادگستری حالا چه حقوقی چه کیفری