nil_ofar27 مدیر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 18 عنوان وز وز گوش | مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 22 پست سلان دوستان کسی تاحالا تجربه وز وز گوش(صداهای داخل گوش مث ویبره وز وز و...) داشته؟ متخصص گوش و حلق بینی خوب تو اصفهان بهم معرفی کنید امروز | 15:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nil_ofar27 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 18 من دیگ عادت کردمدکتر ب من گفت از گوشت نیستی جا دیگ رفتم گفت از دندون عقلته😂😂از سرمم عکس انداختم هم ... من اطرافیانم هیچکدوم چنین مشکلی نداشتن خیلی بدهتازه صدای داخل گوشمو همسرمم گوششو میچسبونه میتونه بشنوه
72zapata عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 302 من اطرافیانم هیچکدوم چنین مشکلی نداشتن خیلی بدهتازه صدای داخل گوشمو همسرمم گوششو میچسبونه میتونه بشن ... اخ این خطرناکهیادمه رفتم دکتر ازم این سوالو پرسید گفت صدای گوشتو کسی میشنوه گفتم نهگفت اگ بود خطرناک میشد
nil_ofar27 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 18 اخ این خطرناکهیادمه رفتم دکتر ازم این سوالو پرسید گفت صدای گوشتو کسی میشنوه گفتم نهگفت اگ بود خطرناک ... جدی میگی😭یا خدا
72zapata عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 302 جدی میگی😭یا خدا اره بخدایا مثلا ازم میپرسید صدایی ک داخل گوشته یکنواخته یا میگیره ول میکنهک واسه من یکنواخته
nil_ofar27 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 18 اخ این خطرناکهیادمه رفتم دکتر ازم این سوالو پرسید گفت صدای گوشتو کسی میشنوه گفتم نهگفت اگ بود خطرناک ... من یبار انقد صداش زیاد بود که به شوهرم گفتم بیا ببین توام میشنوی صداشو اونم شنید دقیقا گفت صدای چیه دیگه دوتایی باهم ترسیدیم🥺😞😭
nil_ofar27 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 18 اره بخدایا مثلا ازم میپرسید صدایی ک داخل گوشته یکنواخته یا میگیره ول میکنهک واسه من یکنواخته از من موجی میگیره ول میکنه یا شدتش کم و زیاد میشه
nil_ofar27 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 18 اره بخدایا مثلا ازم میپرسید صدایی ک داخل گوشته یکنواخته یا میگیره ول میکنهک واسه من یکنواخته پیش کدوم دکتر رفتی؟
72zapata عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 302 پیش کدوم دکتر رفتی؟ دکتر محمد علیپورخیلی دکتر خوبیه من گوشمم درد و خارشم داشت ک قبلا چندبار دکتر رفته بودم برگشت ولی این خوب کردخواهرمم گوش درد داشت پیش این رفت خوب شد