2777
2789
گفتی می دونم کی برات گرفته اسمشون راهم گفت گفت ازشون دوری کن ولی نمی تونم خانوادمن

بعضی ادمای تو خانواده از دشمن هم بدترن فقط ب رو خودشون نمیارن خاک تو سرشون

برای من طلسم کردن بختمو بستن اونم کی

کسی ک از بچگی منو بزرگ کرده بوده عمم

من از اون ب بعد ب هیچ بنی بشری اعتماد نکردم

بعضی ادمای تو خانواده از دشمن هم بدترن فقط ب رو خودشون نمیارن خاک تو سرشونبرای من طلسم کردن بختمو بس ...

من خاک برسر ساذه را بگو

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والان من یه فتل جایی گرفتم هم گفتم الو شروع کرد به واقعیت های زندگیم با اینکه بار اول بود خیلی ترسید ...

منم میخوام شوهرم یه ماهه رفته

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

دعای باطل السحر امام رضا رو بخون اینا که دعا نویس ها میدن فقط بدترش میکنه باطل نمیکنه

بلدنیستم

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
شما تاثیر دیدید از این باطل السحر؟

بله من خودم خوندم بعدش اون تست که قران روی اب میخونیم اگر طعم و بوش عوض شد طلسم بوده رو انجام دادم فهمیدم طلسم دارم این دعا رو خوندم بعدش متوجه شدم باطل شده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
باید چی بخونیم روی قرآن کدوم تست

یه لیوان اب تازه و تمیز برمیداری رو به قبله با وضو 3 تا حمد و 3 تا توحید و 3 تا ایت الکرسی و 7 بار ایه 81 تا 83یونس میخونی فوت میکنی به اب بعد دو دقیقه اب میخوری اب طعم یا بوش عوض شد یه طلسمی چیزی داری اگر تغییر نکرد یعنی نداری یا باطل شده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ممنون عزیزم انجام میدم ایشالا باطل بشه الهی خیر هر دو دنیا ببینی💚🌿

خواهش میکنم انشالله

ممنون عزیزم انجام میدم ایشالا باطل بشه الهی خیر هر دو دنیا ببینی💚🌿

البته همین کارم بکنی روزی سه بار از اون اب که قران خوندی بخوری هم باطلش میکنه حدودا 40 روز