2777
2789
عنوان

پرندم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 32 پست

واسه همین هیچوقت موافق آوردن حیوان خونگی نیستم،اگه بخوابم عمر عادی داشته باشیم قطعا اونا زودتر میمیرن

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
سعی کنید باهاش کنار بیاید مرغ عشق ها در کل عمرشون بین 5 تا نهایتا 15 سال هست، منم مثل شما عاشق مرغ ع ...

من ۱۸ تا مرغ عشق داشتم و سر تک تکشون گریه کردم

همشون مردن فقط دوتاشون زنده موندن

و یکیشون پیر ترینش بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممن خودم ۹ سال تجربه پرنده داری دارماحتمالا برای کثیفی قفس بوده، یا آب و دون کثیف بوده یا ارزن خالی ...

قفس تمیز میکردم

اره ارزن گفت فقط بده نگفت سرلاک بده که پدسگ فروشنده🥲💔

چقد گفتم راهنمایی کن گفت فقط ارزن بده بهشون

M🤎آدم حسود وقتی نتونه بهت ضربه بزنه تهمت میزنه...

اونوقت من با پدرم 100 تا عکسم ندارم در مجموع 🤣🤣

توی موقعیتی که یکی ناراحته به هر دلیلی تمسخر کار درستی نیست به خصوص اون استیکر خنده و مسخرت حیوان خانگی از هر نوعش مثل اعضای خونوادست با شعور باشیم

#نه به حیوان آزاری

من ۱۸ تا مرغ عشق داشتم و سر تک تکشون گریه کردمهمشون مردن فقط دوتاشون زنده موندنو یکیشون پیر ترینش بو ...

درک میکنم، من ازشون بچه گرفتم، دستیشون کردم، تا مرز سخنگو کردنشون رفتم منم مثل شما تا یه مدت میمردن بدجوری بغض میکردم و ناراحت میشدم ولی دیگه مجبورم باهاش کنار بیام مرغ عشق ها خیلی حساس هستن توی طبیعت کمتر زنده میمونن به این فکر کنید شما براش بهترینارو ساختید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

توی موقعیتی که یکی ناراحته به هر دلیلی تمسخر کار درستی نیست به خصوص اون استیکر خنده و مسخرت حیوان خا ...

بله درست میفرمایید

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

آخ که با اون پاهای کوچولوشون و صدا و زبون قشگشون وقتی تو خونه ول میگردن و همه چیزو امتحان میکنن

منم یکی داشتم سفید بود بعد اون دیگه نتونستم پرنده نگه دارم برا خودم هیچکدوم مث اون نبود سه ساعت رو شونم بود هیچ جا نمیرفت مگه گرسنه میشد

بعضی زیبایی ها هیچوقت فراموش نمیشن و وقتی از بین میرن حتی یادشونم زیباست

فروشنده ها اصلا بیشعورن فقط دنبال فروشن

الهی من بمیرم براشون

خدا منو مرگ میداد کاش

عذاب وجدان دارم جلو چشام جون دادن😭😭💔

تو دیگ سالها بودع واقعا سختع برات دوریشون درکت میکنم

الهی ک بتونی کنار بیای

M🤎آدم حسود وقتی نتونه بهت ضربه بزنه تهمت میزنه...

منم بخاطر عروس هلندیام دیگه جایی نمیتونم برم،همه انتظار دارن یک هفته ولشون کنم برم مهمونی،منم عمرا این کارو نمیکنم،ولی فدای سر جوجه هام! توی تنهاییه غربت فقط اینا هستن که کنارمن،همه سرشون به زندگی خودشون گرمه