2777
2789
عنوان

اسم دخترام

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن دوس نداریم و اسمای قشنگ تر هم بود ک اونا رو بذارید برامون

والا بچه ها بیکارند چطور تمام دوست وآشنا وفامیل آدمو به اون اسم صدا میزنند بعد اون شخص بیاد اسمشو عوض کنه والا فامیل ما که یه نفر اسمشو عوض کرده ولی ما همچنان با اسم قبلی صداش میزنیم اصلأ تو دهن آدم اسم دیگه نمیچرخه معنی اسمهاشون رو بهشون بگو خوبه که

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

اسم دخترای دوست منم حنانه و ریحانه است

جلوی ما انقدر که گفته حنا و ریحان مام به این اسما علاقه مند شدیم.انقده قشنگ صدا میکنه حنا خانوم حنا جونم .ریحان جانم

.نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه

متولد ۶۲ نیستم.

اسم دخترای دوست منم حنانه و ریحانه استجلوی ما انقدر که گفته حنا و ریحان مام به این اسما علاقه مند شد ...

منم همینجور صدا میکنم اتفاقا

خودشون بخاطر اسم اطرافیان اینجوری شدن

اطرافیان اکثرا الیسا و ویانا و بنیتا و....

💔

والا بچه ها بیکارند چطور تمام دوست وآشنا وفامیل آدمو به اون اسم صدا میزنند بعد اون شخص بیاد اسمشو عو ...

خیلی کار بد و زشتی میکنید که با اسم قبلیش صدا میزنید، مگه یاد گرفتن یه اسم چقدرر سخته؟ من بودم قطع ارتباط میکردم باهاتون

خیلی کار بد و زشتی میکنید که با اسم قبلیش صدا میزنید، مگه یاد گرفتن یه اسم چقدرر سخته؟ من بودم قطع ا ...

اتفاقاً اسمش خیلی قشنگه ازدواج کرده ژست گرفته ما بیشتراز ۳۰سال به این اسم صداش کردیم الان یه چیز دیگه صداش کنیم!!

والا بچه ها بیکارند چطور تمام دوست وآشنا وفامیل آدمو به اون اسم صدا میزنند بعد اون شخص بیاد اسمشو عو ...

وا خب اگه میخواست ب اسم قبلیش صداش کنید ک عوض نمیکرد 😐

احترام بذارید به خواسته های دیگران براش مهم بوده ک رسمی عوض کرده

وا خب اگه میخواست ب اسم قبلیش صداش کنید ک عوض نمیکرد 😐احترام بذارید به خواسته های دیگران براش مهم ب ...

اخه واسه ما همونه برای مثال وقتی ما یکی از بچگی برامون علی بوده هنوزم همون علیه چجوری میبینیمش بگیم مسعود!!

اتفاقاً اسمش خیلی قشنگه ازدواج کرده ژست گرفته ما بیشتراز ۳۰سال به این اسم صداش کردیم الان یه چیز دیگ ...

دخترخاله های مامانم تو 50 سالگی هر دو اسمشون عوض کردن هیچکسسسسسس دیگه ب اون اسم قبلی صداشون نمیکنه

اطرافیانم باید رعایت کنن خب