farzaneh_mz مدیر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 758 عنوان بارداري | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 22 پست دوستان ٤ خرداد موعودمه ديروز بي بي گذاشتم منفي شد اما علائمشو دارم بنظرتون كي بي بي بزارم؟؟ 1397/02/29 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghalbekhorshid عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 708 بنظرت كي برم ازمايش؟ الانم بري نشون ميده زندگي يعني حس تو ،يعني لمس حضورت ، يعني خوشحالي من و بابا براي اومدنت
ghalbekhorshid عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 708 حالا تازه ماه أوله اقداميمن چهار سال طول كشيدايشالله كه جواب مثبتهولي سعي كن استرس نداشته باشيمن سر بارداري ام اينقدر به خودم استرس و اضطراب وارد كردم كه الان تحت نظر روانپزشك دارو مصرف ميكنم زندگي يعني حس تو ،يعني لمس حضورت ، يعني خوشحالي من و بابا براي اومدنت
farzaneh_mz مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 758 حداقلش باید روز موعد پریودی بی بی چک بزاری اخه اينجا بعضي ها زود جواب گرفتن منم خيلي صبرم كمه
farzaneh_mz مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 758 نه همیشه عقب مینداختم دیگه این ماه توجه نکردم فقط نفخ داشتم شدید،بتا دادم مشخص شد بسلامتي عزيزم😍😍😍
farzaneh_mz مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 758 حالا تازه ماه أوله اقدامي من چهار سال طول كشيد ايشالله كه جواب مثبته ولي سعي كن استرس نداشته ... حتي يه ماه پيش رفتم چكاب كامل و سونو مشكلي نداشتم فوليك اسيد و ويتامين دي هم استفاده ميكنم
ghalbekhorshid عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 708 حتي يه ماه پيش رفتم چكاب كامل و سونو مشكلي نداشتم فوليك اسيد و ويتامين دي هم استفاده ميكنم اين كارارو كه اكثر خانوما قبل بارداري انجام ميدنبايد سعي كني اروم باشي و صبور زندگي يعني حس تو ،يعني لمس حضورت ، يعني خوشحالي من و بابا براي اومدنت
ashob عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 446 ميترسم منفي باشه فدات عزیزم منفی هم شد ناراحت نشو کارساز نیس ،فقط دعا یه زمانی نمک میخوردن نمکدون میشکستن الان نمکو میخورن بقیشو میپاشن رو زخمت نمکدونم میکنن تو چشمت!!!