2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا تاپیکت رو قفل کردی یسری شبهه ایجاد کردن و جواب نگرفتن

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

چرا تاپیکت رو قفل کردی یسری شبهه ایجاد کردن و جواب نگرفتن

چون فکر کنم با همون قفل کردنم نی نی یار تعلیقم میکنه

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

چون فکر کنم با همون قفل کردنم نی نی یار تعلیقم میکنه

تعلیق نمیشدی ولی یسری .....با دروغ و شبهه پراکنی دایم در حال جوسازی هستن مثلا میگه صوت لو رفته ی فلانی که یچیز دیگه میگه در مورد حوادث اخیر ... و روحماقت مخاطب حساب ویژه ای باز میکنه درصورتیکه الان با هوش مصنوعی و تقطیع فیلمها و صوتها براحتی میتونن حق رو جای باطل و باطل رو جای حق بذارن

یا همون شخص برگشته میگه اسم فلانی تو پرونده ی اپستینه در صورتیکه اون مسیله مربوط به طعنه به شخصی بوده به اپستین که چرا هم با فلانی که سوسیالیسته همراهی میکنی بعد با فلانی که یک اسلامگراست و برعلیه صهیونیستها تو سازمان ملل حرف زده ملاقات میکنی که وکاملا مشخصه این آدم برای به دام انداختن افراد مختلف از این کارها زیاد انجام دادن مثل همین شاهزاده های عربی که از ترس لو رفتن فیلمهاشون با صهیونیستها مجبور به همکاری هستن

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

تعلیق نمیشدی ولی یسری .....با دروغ و شبهه پراکنی دایم در حال جوسازی هستن مثلا میگه صوت لو رفته ی فلا ...

مهم نیس لشکر شیطان کار خودشونو میکنن همین که ترامپ و دار دسته توش بودن کافیه هرکی بخواد بفهمه میفهمه

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی