2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا کلا صعودی هست.

من افرادی رو میشناسم که تو کار خرید و فروش ملک بودن و از سال ۱۴۰۱ سرمایه شون رو آوردن تو طلا.

ولی اگر مستاجری مطمئنن ملک

اگر واسه سرمایه گذاری میخوای طلا

تو ایران طلا و دلاربا این وضع تورم خرید و فروش خونه سخت میشه قیمتش میره بالا ولی کسی نمی تونه که بخر ...

دقیقامن ازدوستان املاکی شنیدم میگن بسازبفروشاعمداقیمتاروبردن بالاالان ولی خریدوفروش نیست اصلا

دقیقامن ازدوستان املاکی شنیدم میگن بسازبفروشاعمداقیمتاروبردن بالاالان ولی خریدوفروش نیست اصلا

👌👌👌

الکی میبرن بالا

پولش خیلی سنگین میشه کی زورش میرسه بخره ؟

باز طلا راحت تر اب میشه😅

👌👌👌الکی میبرن بالاپولش خیلی سنگین میشه کی زورش میرسه بخره ؟باز طلا راحت تر اب میشه😅

من طلا۷تومن بودالتماس میکربفروش نفروختم افسوس می خورم طلا۳برابرشده ملک من نهایت ۳۰درصدوای واحدای بالای ۱۰۰متروتجاری که الان کلارکودمطلق

من طلا۷تومن بودالتماس میکربفروش نفروختم افسوس می خورم طلا۳برابرشده ملک من نهایت ۳۰درصدوای واحدای بال ...

اگه می خوای بفروشی با پایین ترین قیمت ممکن بفروش بده طلا. سرمایه بزار دست خودت باشه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

👌👌👌الکی میبرن بالاپولش خیلی سنگین میشه کی زورش میرسه بخره ؟باز طلا راحت تر اب میشه😅

اخه صاحباشونم نمی فروشن همه الان استرس دارن میگه میسپرن برای فروش زنگ میزنیم چنددرصدبالاترمیگن خریدارم منصرف میشه تنهادارایی طلاخوبه