2777
2789
عنوان

تجربه لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راسته میگن قسمت بیکینی خیلی میسوزه و تحملش سخته؟

من چون اصلاااا روم نمیشه جلوشون اونجوری بشینم نمیرم چیکار کنم؟😭😭😭

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به تازگی نامزد کرده و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

زن داداش شما باردار شده بعدش؟ یا حتی خودتون؟

دوست من باردار شد الآن بچشم ۴_۳ سالشه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

من ریزش موی سرگرفتم.. واینکه خیلی عالی جواب گرفتم فقط سری شخصی داشته باشیدخیلی مهمه برای من حلقه ایه

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

[QUOTE=410080493]من ریزش موی سرگرفتم.. واینکه خیلی عالی جواب گرفتم فقط سری شخصی داشته باشیدخیلی مهمه برای من حلقه ای ... چرا ریزش داشتید به خاطر لیزر؟؟؟

اسم دستگاهی که رفتید چی بود ؟

[QUOTE=410080493]من ریزش موی سرگرفتم.. واینکه خیلی عالی جواب گرفتم فقط سری شخصی داشته باشیدخیلی مهمه ...

الکساندریت

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

[QUOTE=410080493]من ریزش موی سرگرفتم.. واینکه خیلی عالی جواب گرفتم فقط سری شخصی داشته باشیدخیلی مهمه ...

بعدلیزرکچل شدم نمیدونم چرا