مهروماه۹۹ مدیر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1925 عنوان 💖 حس ششم 💖 | مشاهده متن کامل بحث + 5540 بازدید | 959 پست بیایین بپرسین تک نیت دیروز | 00:23 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 15192 جدی ؟؟ ایول به خودم 😅🙃 اره تقریبا درست بودن😂🥲❤️اره ایول به تو چون قراره مغزت تیلیت شه😜😂😂 اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
kazhal_kurd عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 710 عزیزم خودت میخای این رسیدن برات باشه و موفق بشی تو این روابط احساسیت.. و اینکه بیخوابی ترس از اینده ... عزیزدلم جواب منم میدی ممنون میشم حست در مورد ازدواجم میگی ؟بنظزت سنتی هست یا دوستی ؟
رویا_شبانه عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4348 غریبه ست نه خیلی داغونم نیست ولی خوشتیپ و خوش فیس هم نیست ادم خوبیه مهربونه دست دل باز و در کل اوکیه ... عزیز به نظر شما پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟
دکتر_لکتر_هستم عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 163 عزیزم خودت میخای این رسیدن برات باشه و موفق بشی تو این روابط احساسیت.. و اینکه بیخوابی ترس از اینده ... عزیرم ببخشید میشه بگی شخص ه در آخر چی قبول میشه چه امسال چه سال بعد رشته تجربیه
دخترrدیوانه عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 301 عزیزم خودت میخای این رسیدن برات باشه و موفق بشی تو این روابط احساسیت.. و اینکه بیخوابی ترس از اینده ... عزیزم اتفاق صبح موفقیت آمیز خانواده ش با صلح رفتار میکنه یا نه صحیح و سالم برمیگرده آره دیوونه اممم😉😝
mک4 عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 3199 غریبه ست نه خیلی داغونم نیست ولی خوشتیپ و خوش فیس هم نیست ادم خوبیه مهربونه دست دل باز و در کل اوکیه ... کامران منو دوست داره برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏
قمارباز_دل عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5250 عزیزم خودت میخای این رسیدن برات باشه و موفق بشی تو این روابط احساسیت.. و اینکه بیخوابی ترس از اینده ... میشه لطفااا لطفا خواهش میکنم برای منم بگین ۴۰۵ یا ۴۰۶ دندون قبول میشم؟ آینده ام چطوره ؟ خودتون هر چی حس میکنین بگین ممنونم 🎀💸
کوثر__هسدم عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 4526 عزیزم خودت میخای این رسیدن برات باشه و موفق بشی تو این روابط احساسیت.. و اینکه بیخوابی ترس از اینده ... امسال فرهنگیان میارم ترازم چند میشه.؟ درمورد ازدواجم میگی شغلش خصوصیاتش کجا اشنا میشیم
رویا_شبانه عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4348 عزیزم خودت میخای این رسیدن برات باشه و موفق بشی تو این روابط احساسیت.. و اینکه بیخوابی ترس از اینده ... عزیز به نظز شما پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟
jananazi عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 3455 عزیزم خودت میخای این رسیدن برات باشه و موفق بشی تو این روابط احساسیت.. و اینکه بیخوابی ترس از اینده ... سلام عزیزم میشه بهم بگی چرا مامانم ناراحته باهام در افتاده بخاطر چیه؟
عجباعجب عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 117 نه با امیر حسین ازدواج نداری قدش بلند و اندامش متوسط رو به کم .موهاش مشکی . خوش اخلاق مهربون احساسیع ... عزیزم وقتی اومدی میشه بگی این خصوصیات کی بود؟
قمارباز_دل عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5250 غریبه ست نه خیلی داغونم نیست ولی خوشتیپ و خوش فیس هم نیست ادم خوبیه مهربونه دست دل باز و در کل اوکیه ... میشه درخواست بدم با هم حرف بزنیم لطفااااا حالم خیلی بده 🎀💸
kazhal_kurd عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 710 عزیزم خودت میخای این رسیدن برات باشه و موفق بشی تو این روابط احساسیت.. و اینکه بیخوابی ترس از اینده ... منم فقط لایک کردی😁