2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله عزیزم این اقا خانم خیلی دوست داره و احساسش نسبت ب این خانم عمیقه.و به پایدار بودن این رابطه فکر ...

میشه لطفا لطفا منم بگینن خواهشد

کنکور ۴۰۵ یا ۴۰۶ دندون قبول میشم؟ آینده ام چطوره ؟ هر چی حس میکنین خودتون بگین مرسی

🎀💸

برات صلوات فرستادم سلام گلم اسمم فاطمه هست به من بگو آیا همسرم به من وفادار هست ؟یک بچه هم داریم چرا ...

احساس میکنم همسرتون قدر شما رو نمیدونه شما بهش احساسات دارین ولی اون خودش رو به اون راه میزنه . ادم خوش گذرون و اهل رفاقت هست یا یه دوست خیلی صمیمی داره که باهاش خیلی راحته . این روزا ترس و اضطراب درونی زیادی داری . از یسری تغییراتی که ممکنه تو زندگیت پیش بیاد واهمه و تردید داری . دوست داری همش با یکی مشورت کنی و راه درست رو بهت نشون بده و حرفاتو تایید کنه . در کل اگه بخایی ادامه بدی این شخص تغییری نخواهد کرد تا الان هر جور بوده تا اخرم اونطور هست

احساس میکنم همسرتون قدر شما رو نمیدونه شما بهش احساسات دارین ولی اون خودش رو به اون راه میزنه . ادم ...

توروخدا گلم جواب منو میدی کاری که شروع کردم نتیجه ی خوبی میده با اینکه کلی هزینه کردم؟پشیمون نمیشم؟

احساس میکنم همسرتون قدر شما رو نمیدونه شما بهش احساسات دارین ولی اون خودش رو به اون راه میزنه . ادم ...

عزیزم جواب منم بده

حست در مورد ازدواجم چیه.بنطرت ازدواجم سنتی هست یا دوستی؟

عزیزم ممکنه منم بگی،کی باردار میشم؟خیلی خستم خیلی😔😔😔

عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی،عشق داند که در این دایره سرگردانند.
توروخدا گلم جواب منو میدی کاری که شروع کردم نتیجه ی خوبی میده با اینکه کلی هزینه کردم؟پشیمون نمیشم؟

ببین عزیزم دو مسیر پیشروته و کاری که شروع کردی مسیرت بازه و استرس ناامیدی ضرر شکست کوچیک موقتیه برات پیش میاد و احتیاط محتاطانه عمل کن خبر ناخوشایند از بابت این کار برات هست رقیب..چالش مانعه اما همشون موقتن نگران نباش و قطعا ب موفقیت دست پیدا میکنی و ب ثبات کاری میرسی موفق باشی.