2777
2789
نه همچنان همونطوریم امشب اولین باره اینطوری شدم یعنی قبلا ترشح داشتم ولی سوزش نداشتم هیچوقت😭😭

ماست هم بخور هم یکم بمال من که اینکارو کردم فعلا خوبم تا ببینم ی دکتر خوب پیدا میشه برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکل باید ده روز دارد استفاده کنی

عفونتای قارجی خارشش خیلی شدیده

اگ متاهلی ک پماد کلوتریمازول بگیر هرشب تا ۷ شب وارینال کن درکنارش فلوکونازول ۱۵۰ ۴دونه یشب درمیون

مترونیدازول ۲۵۰ ده شب هر ۸ ساعت میشه ۳ ورق

اگ مجردی کبجز کرم واژینال بقیش اوکیه

من عفونت شدید واژن داشتم هرشب موقع خواب دهانمو با نمک سنتی کیسه ای می شستم و دهنمو با اب شستشو نمی کردم.فقط نمک .بعد از یه مدت متوجه شدم عفونت واژن خیلی بهتر شده.انقدر عفونت شدید بود که دایم لباس زیرم خیس بود وبوی تعفن دیوونه ام کرده بود راحت شدم

خب باز داروها تموم میشه سر موقع ش چرا باز سوزش میگیرم

خوب نشده حتما

منم اینجور بودم دوروز بعد اتمام برمیگشت دوتر رفتم برام سرم مترو نیدازول و امپول جنتامایسین نوشت ژل شستوشو واژن

و فلوکونازول و ی قرص وارینال ک برای خشکی واژن بود الحمدالله خوب شدم تقریبا دوماهه و برنگشت

اگر متاهلی حتما قبل و بعد رابطه خودتو با ژل بشور شستوشو در همین حدکافیه نیاز ب هرروز یا روزی چند دفعه نیست

من عفونت شدید واژن داشتم هرشب موقع خواب دهانمو با نمک سنتی کیسه ای می شستم و دهنمو با اب شستشو نمی ک ...

ینی به کیسه نمک میزدی خو چرا دهنت بشوری چ ربطی داره میشه توضیح بیشتر بدی

خب باز داروها تموم میشه سر موقع ش چرا باز سوزش میگیرم

سلام من عفونت شدید قارچی داشتم به طور تصادفی از نمک سنتی کیسه ای برای شستن دهانم استفاده کردم والان هم می کنم.دوبار دهنم نمک به اندازه تقریبا ۴تا عدس می ریزم بعد تف می کنم

ینی به کیسه نمک میزدی خو چرا دهنت بشوری چ ربطی داره میشه توضیح بیشتر بدی

من نمک عقاب خریدم بامنشا دریاچه ای.هرشب با اون دهانشویه می کنم ومی خوابم.امتحان کردم حتی با اب سرد خودمو شستم کمتر عفونت کردم .نمک وارد خون می شه وعفونت واژن رو ازبین می بره