ما رسم تشک واسه مهمون برای جهیزیه نداریم. ولی مادر داماد باید دو دست تشک و پتو و بالش بده به پسرش . که مادرشوهر من نداد
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
6 تا تشک 1 دونفره 15 تا پتو 7 تا ینفر 8تا دونفره دودست رخت خواب که شامل دوتا تشک و دوتا پتوی دونفره ام مادرشوهرم داد با دوتا بالش 12 تا بالش با دوتا بالشت لوله ای بزرگم خودم داشتم با دوتا ناز بالش باتقریبا 6 تا پتوب مسافرتی مخملی 😊
به غیر از مادرشوهرم کسی نمیاد بمونه 🤕🤕🤕
همشون جامو پر کردن 😕
💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
خوب عزیزم بستگی داره خونه عروس داماد اولش که کسی برای خواب نمیمونه اما باشه تو خونه ضرر نداره ما رسم داریم رخت خواب جنس خوب و اساسی به عروس میدیم .... من خودم چهارتا دشک چهار تا پتو مادرشوهرمم دوتا دوشک سه تا پتو با بالش مهمونی و مخصوص زیر سر گذاشتن و اینا ....
زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
11 تااااااااااا پتو. ای ول. من فکر نمیکنم بتونم بیشتر از 4 تا ببرم
اره...ولی چ فایده وقتی مهمون راه دور ندارم وکسی شب خونم نمیمونه بلا استفاده مونده
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
آخه بابام میگه 3 تا بسه. مامانم میگه نه آبرومون میره 6 تا
کار به آبرو و ... نداشته باش. خونه ات چقدر جا داره؟ من خونه ام ۶۸ متر بود، یک خوابه. ۱ دونه کمد داشت. دو دست رختخواب و تونستم فقط بزارم، دو دست و گذاشتم تو انباری، کلا بی مصرف شده بود. رختخواب خیلی جاگیره