2777
2789
عنوان

دیجی کالا و جنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعید نیست چون فرستنده اصلی ممکنه دبه کنه همین چند دقیقه که خبر جدید اومد دلار ده هزار رفت بالا

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
جنگ نمیشه

الان مذاکره لغو شد احتمالش بالا رفت

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
بسته ات مهم تر از جونته؟

😂😂😂

آره دردناکه زنده بمونم و ۱۶ تومن ضرر کنم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

ول کن میارند .مال من را اوردند

خب الان تا جمعه معلوم نیست چی میشه

شنبه قراره بیاره بستمو😂

مذاکره نکردن

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

چی سفارش دادی

موبایل برا مامانم

توی توضیحات بزن به ورثه تحویل شود

🤣🤣🤣🤣🤣

خب الان تا جمعه معلوم نیست چی میشهشنبه قراره بیاره بستمو😂مذاکره نکردن

مذاکره کشکه خواهر .

اینها زمان دارند میسازند وقت سازی میکنند .

به جاش دعا کن .سوره بخون دعای صحیفه .

بسته ات انشالله میاد .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

مذاکره کشکه خواهر .اینها زمان دارند میسازند وقت سازی میکنند .به جاش دعا کن .سوره بخون دعای صحیفه .بس ...

مذاکره اصلا کنسل شد

همین یکم پیش خبر اومد گفتن مذاکره نمیکنیم

مذاکره اصلا کنسل شدهمین یکم پیش خبر اومد گفتن مذاکره نمیکنیم

دعا بخون .صدقه بده .قران بخون .مامانم میخونه .خیلی تاثیر داره .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

مذاکره که لغو شد جنگ که میشه ولی انشالله خیر باشه برای مردم

قران باز کردم .

فعلا صلاح نیست .

احتمالا داخلیه .

باز خدا سفارش داده به صبر .