2777
2789
چقدر بده آدم تلاش کنه به جایی نرسه منم همین دردو دارم

خیلییی بده

خیلی سخته ببینم بقیه بشینن و برسن به هدفشون ولی من دو متر جلو نرم با سگ دو زدنم💔

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم حالم بده 22سالمه ولی تا الانش هم درگیر مشکلات بودموهی دلداری دادن به آدم های دورم دیگه من ...

تاپیک آخرتو خوندم

ببین هدفم دلداری تو نیست هدفم فهموندن توعه

زندکی برای همه سخت شده حتی پولداراش

بعدشم اگه ازدواج کردي تازه تمام زندگیا اولین بار به مشکل میخورن مخصوصا اقتصادی

صبور باش

اول راه هستین باید کم کم همه چیزو درست کنین

تجربه کسب کنین

خیلییی بدهخیلی سخته ببینم بقیه بشینن و برسن به هدفشون ولی من دو متر جلو نرم با سگ دو زدنم💔

ولي اینو بدون پایان شب سیه سپید است . دنیا دوروزه ی روزش به نفعت ی روز ب ضرر تو تلاشتو کن ... هرچي حکمته

تاپیک آخرتو خوندم ببین هدفم دلداری تو نیست هدفم فهموندن توعه زندکی برای همه سخت شده حتی پولداراش بعد ...

ممنونم گلم میدونم ولی خیلی از نظر اقتصادی ضعیف شدیم

یعنی دوساله عقدیم و پول یه اجاره ی خونه نداریم

واقعا دیگه صبر کردن تو شرایط من سخته

ولي اینو بدون پایان شب سیه سپید است . دنیا دوروزه ی روزش به نفعت ی روز ب ضرر تو تلاشتو کن ... هرچي ...

امیدوارم یه روز خوب برای من هم بیاد

امیدوارم یه نشدی بشه که همه ی نشدن های قبلی رو بشوره ببره🥲

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

ممنونم گلم میدونم ولی خیلی از نظر اقتصادی ضعیف شدیم یعنی دوساله عقدیم و پول یه اجاره ی خونه نداریم و ...

درسته

خدا بندشو رها نمیکنه خدا روزی رسونه مطمئن باش

ببین ته همه چیز مرگه اون دیگه تهشه این مشکلات برای آدم زنده هست آدم مرده ک مشکل نداره . اول خودتو پیدا کن . نباید ببازی ببین آدمایی هستن که دم مرگن دور از جون از خدا سلامتی میخوان به قیمت مالشون. شکر گذاری کن قرآن بخون نماز بخون . هرچي حکمته . خدا در همه حال با ادمه

چرا میخوای جدا شی باهات چیکار کرد شاید بتونم کمکت کنم

خونه پیدا نمیشه روی شوهرمو نمیبینم وقتی هست هی بهونه میگیره تیکه میندازه بهم به طوطیم میگه منم مثه تو تنهام مامانش اذیتم میکنه میگه مهریتو ببخش خودشم تو خونه زندونیم کرده نمیزاره بیرون برم کار کنم درسمو بخونم...خونوادمو تحقیر میکنه خودمو تحقیر میکنه کتک میزنه سادیسم جنسی داره پارانوییده همه جای خونه رو پر دوربین کرده فک میکنه بهش خیانت میکنم از نظر مالی مشکل ندارم بهم میرسه ولی کوفتم میکنه

جانم فدای خنده های شیرینت🤭

میشه باید صبور باشي چیزای قشنگ آسون به دست نمیان

ایشالا بشه هم برا ما هم برا شما هم برا همه

خونه پیدا نمیشه روی شوهرمو نمیبینم وقتی هست هی بهونه میگیره تیکه میندازه بهم به طوطیم میگه منم مثه ت ...

چه دنیاییها

اونی ک باهاش حرف زدم از همسرش ننالید از مال نالید تو از مال نمینالی از همسر مینالی

حق داري جدا شی تو حق زندکی داري

مهریه نبخش