2777
2789
عنوان

بیاین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 33 پست
خیلی کار اشتباهی کردی سراغ گوشی رفتی، خودش میزاره کنار حساسیت نشون نده

عزیزم اخه کی میذاره کنار؟هر روز نگاه میکنه

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همش تقصیر این احمقایی که تل گرامو فی لتر کردن. چندتا فی لترشکن نصب کرده حالا با اونا توی هرسایتی ک ب ...

كار اون چ ربطي به نماز و روزه شما داره ؟

ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم"
😐😐😐😐 اولا به ایشون کاملا ربط داره دوما اصلا 90 درصد مردها اینجوری نیستن

به من ربط داره؟اخه مگه من چیکارش کردم؟😦 تازه خودش همیشه از اندامم تعریف میکنه.ببهشید اینو میگم ولی تو س ک س هم ازم راضیه.😩

عزیزم اخه کی میذاره کنار؟هر روز نگاه میکنه

جوون دیگه فعلا سرگرمیش شده این کار براش جالبه ، یه مدت دیگه با یه چیز دیگه سرگرم میشه، شاید جام جهانی فوتبال شروع شد 😒

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
كار اون چ ربطي به نماز و روزه شما داره ؟

من دوساله تو اقدامم برای بارداری.همش میگم نکنه خدا به خاطر این گناها نمیده

گفتی گرمی و ازش هرشب رابطه میخوای ... 

مطمئنا اونم از سر کنجکاوی نگاه میکنه و میحواد راه های مختلف یاد بگیره تا پیاده کنه ؛ گفتی گوشیش رو زده تو دیوار اول ازینکه کنترلش کردی بدش اومده دوم من فک میکنم یجورایی حس کوچیک شدن بهش دست داده احتمالا اعتماد بنفس کافی رو در برابرت نداره

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

ربطی نداره این چیزا بابا تازه خود سکستراپیست هم به بعضی ها پیشنهاد میده باهم نگاه کنند یا حتی تنها نگاه کنند

به من ربط داره؟اخه مگه من چیکارش کردم؟😦 تازه خودش همیشه از اندامم تعریف میکنه.ببهشید اینو میگم ولی ...

عزیزم کاش به روش نمیاوردی و دیگه هم نیاری خودش درست میشه شاید الان از رو کنجکاویشه

معلومه که به شما ربط داره چون تو شریک جنسیشی ولی خب الان کاری نمیشه کرد.

به من ربط داره؟اخه مگه من چیکارش کردم؟😦 تازه خودش همیشه از اندامم تعریف میکنه.ببهشید اینو میگم ولی ...

اینم ی دلیل دیگه ک پیدا کردم پس از نظرم مطمئن شدم 

اگه تو خدات رو اینجوری شناختی، احتمال داره

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
مرسی دلسا جون💖

خواهش میکنم عزیزم مردا همینن 

من خودم شوهرم یبارمچشو گرفتم 

تاریخچه مرورگرشو پاک کرده بود ولی خبرنداشت که من جیمیل ساختم توگوشیش فعالیتاشو چک میکنم خلاصه کپ کرده بوداونقدرگریه کردم تا به غلط کردن افتاد دیگه ازون موقع خداروشکر چیزی ندیدم ازش خودشم خجالت زده شده بود ایشالله همسر شماهم بعدیه مدت اینکار واسش عادی میشه بیخیالش میشه عزیزم

شاید زندگیم یه فرمولی داره که ما نمیدونیم😊🙃🔣