2777
2789
وآسه تو دلیمم دعا کن لطفا

ای جان نی نی دارییی😍

الهی که قدمش پر از خیر و برکت باشه

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

فاطمه

توروخدا دعا کن شوهرم با سر به راه بشه یام راهی جلو پام بزاره بدونم چیکار کنم

دعا کن شر شیطان از زندگیم کوتاه شه😔

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بره مسافرکشی همین الان و همین فردا صبح شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه😭😭😔😔🙏😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم برای من و عزیزانم فتنه و خاله زنک و دو بهم زن و بداخلاق و بد دهن و بد رفتار و بد ذات و قلدر و ظالم و دروغگو و لجباز و دو رو و خودخواه نباشه🥹😭🙏😭 😭 🙏تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم خیلی خوش شانس و خوشبخت و موفق و آبرو دار و سالم و زیبا و جذاب باشیم و شل و ول و بی عرضه و بی دست و پا و بدبخت و بیچاره نشیم من و عزیزانم 😭.تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیره اصلا 😭تو رو خدا دعا کن انشالله انشالله لکنت زبونم خوب شه و دیگه زبونم موقعه حرف زدن نگیره و تپق نزنم و خیلی قشنگ و شمرده شمرده و واضح حرف بزنم 😭😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هیچ وقت فا ل گوش نایسته😭..

خودم امشب پانصدتا به نیت امام زمان میخونم

حاجتروا باشید بحق مولا صاحب الزمان 🤗💚💖

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

تو رو خدا دعا کن انشالله صاحب کارم مثل حرفایی که اون روز بهم زد و دلمو شکوند و اشکامو در آورد دقیق مثل حرفاش همین روزا جلو چشم من و همکارا بهش بزنن و ضایعش کنن و بی عزت و بی احترامش کنن بفهمه چقدر باهام بد تا کرد😭

تو رو خدا دعا کن انشالله همکارا اونایی که زیر آبمو میزنن و بدمو میخوان و بهم تهمت میزنن و آبرومو بردن و قضاوتم می کنن انشالله هر چی برام بد خواستن و میخوان به خودشون خیلی زود برگرده😭تو رو خدا دعا کن انشالله صابکارم و همکارام خیلی بهم احترام بزارن و دیگه باهام بد برخورد نکنن و زیر آبمو نزنن و ناراحتم نکنن و هیچ رفتار بد و تحقیر آمیزی و ظلمی در حقم نکنن و من دیگه اصلا محلشون ندم و باهاشون خوب تا نکنم و هر بی احترامی بهم کردن بهشون کنم🥹😭.

گلم تو رو خدا دعا کن شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و پدرم و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم) تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچه های عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش هر چقدر فساد و ظلم کردن رسوا شن و دیگه زور پدرم و عمه هام و عموهام و بچه های عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش و همکارام و صاحب کارم به مورچه هم نرسه 😭🙏😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله خدا به من و مادرم و خواهرم و داداشام و خاله هام و دختر خاله هام و مادربزرگم سلامتی و آبرو و رزق فراوان و خوشبختی و موفقیت و سربلندی و عزت و خوش شانسی و عمر خیلی طولانی و خوشحالی بده انشالله😭.

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه و دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه و پولشو خدا براش برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله خواهرم کچل نشه و داورهایی که گرفته خیلی خوب باشن برای خواهرم و موهای خواهرم پر پشت تر از قبل بشه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله بعد جراحی فک دماغمو نیمه فانتزی عمل کنم و خیلی دماغم کوچیک شه و بهم بیاد و خیلی خوشگل و دیگه مشکل تنفسی نداشته باشم😭😭

و تو رو خدا دعا کن انشالله برادر کوچیکم خیلی درسخون و زرنگ شه و انشالله دستخطش عالی شه و برادرم هیچ وقت نفرستنش مدارس استثنایی و انشالله داداش کوچیکم همیشه مدارس عادی بین بچه های سالم و عادی درس بخونه و خیلی موفق و خوشبخت شه و خیلی دوستای موفق و مهربون و با معرفت خدا به داداش کوچیکم بده💔😭🙏😭تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم مشکل بوی بد دهان و زیر بغلمون به خودی خود خوب شه خیلی عذاب میکشیم😭

تو رو خدا دعا کن و امام رضا رو سه بار به جون جوادش قسم بده انشالله خیلی صاحبکار و همکارا و دانش آموزا و والدین بچه ها خیلی خیلی خیلی من و خواهرمو دوست داشته باشند و همیشه خیلی خوب و گرم باهامون سلام و احوال پرسی و خداحافظی کنند و همه جوره کارمون مورد پسندشون باشه و آرزوشون باشه من و خواهرم توی مدرسه های فعلی امسال و سال های بعد تدریس کنیم تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم هیچ وقت بیکار نشیم و خودم و خواهرم دیگه نخوایم تو این مدرسه ها کار کنیم و با عزت و احترام و سربلندی برای سال دیگه به دلخواه خودمون از این مدرسه ها بریم و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 🥹🙏تو رو خدا دعا کن زودتر حقوق چند ماهمو که ندادن واریز کنن و تو رو خدا دعا کن انشالله شغل خوب با درآمد عالی نصیبم شه😭.