2777
2789
عنوان

سحری چی دارید؟🍗🍲🍜🍡🍢🍔🍮🍭🍬🍟🍳

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 70 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مشهدم  ۳:۴۵ پلو مرغ

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

واای دیگ نمیتونم بیدار باشم. نیم ساعت دیگ شوهرم باید پاشه سحری بخوره غذاشو اماده کردم دیگ چشام داره میره 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

برنج با دال یا همون عدس قرمز سبزی یکی از روستا های شهر جنوب😁 ساعت 4:30

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

دوستانی که الان گذاشتین غذاتون درست بشه خسته نباشین خیلی خوببه اینجوری داغ و تازه خورده میشه 

حیف من دخترم خوابه نمیتونم این موقع غذا درست کنم 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

غروب خانوما انقد از فسنجون حرف زدن پختم هرجند گردو ها خوب له نشد..

همونو میخورم جاتون سبز..

خدا کمک کنه به همه ی اونایی ک ندارن ..

سفرتون پر برکت..

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
همین الان استامبولی گذاشتم😊😊😊تهرانم.ساعت چهارو بیست دقیقه فک کنم اذانه

سلام حلما چقدرنگرانت بودیم برای ازمایشت

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

یه سوال؟ شماهم موقع سحر اشتها ندارین زیاد یا یه چیز یادتون میره بخورید بعد صبح همش به خودتون میگید چرا نخوردم؟

من ک اینجوریم نمیدونم چرا 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂