2777
2789
عنوان

یه مورد عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 75 پست

عزیزان زندگی هر خانواده ای با ما فرق داره. قرار نیست که ملت طبق خواسته ما لباس بپوشن!!!

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

یاد جاری خاله م افتادم ک با روسری و جوراب کلفت تو مجالس مختلط قرررررر میده  

خدایا این خوشیارو از ما نگیر

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برادر محرمه دیگه...

تاپ شلوارک چه ایرادی داره آخه تو خونه پیش محارم؟

بیرون خودمونو بپوشونیم خونه هم بپوشونیم؟؟؟؟؟

البته با نوار خریدن داداشاش به شدت مخالفم...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

نمیدونم چی بگم... نه میشه گفت خوبه نه بد.... ولی در کل یه مشکل فیزیکیه عادیه.... خوبه که فرهنگش جا ب ...

ولی نه این که داداشتو بفرستی واسه این کارا. میخان با این کارشون جلب توجه کنن. من همیشه دلم واسه زن آینده برادشوهرم میسوزه

گل همیشه بهارم.

برادر قدیما هم خون و محرم بود گویا جدیدا علما نامحرم اعلام کردن!

اینکه هرکس چقدر با خونوادش راحت باشه مساله شخصیه. چون منِ نوعی خجالتی ام دلیل نمیشه ملت پیش برادرشون یقه اسکی بپوشن. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
شورتک میشه شورت کوتاه مگه داریم اون شلوارکه دوستان دقت کنید

من شورتک لی میپوشم پیش  داداشام  تا رونمه 

منظورت ایناس؟

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐

بچه ها به نظرم يواش يواش بيايد اين تابو رو بشكنيم 

همه مردا ميدونن ما پريود ميشيم و به هر حال خيلى عذر ميخوام تو سطل آشغال توالت كيسه اى كه توش نوار بهداشتيمونو گذاشتيم ميبينن و از رفتار مشكوكمون متوجه ميشن

نميگم حرمتا رو بشكنيم راجع بهش بشينيم حرف بزنيم با پدر و برادرمون و بهشون بگيم نوار بهداشتى بخر😐حرفم چيز ديگه ست

ميگم يعنى به خاطر يه مسئله طبيعى بدنمون خجالت نكشيم

لطفا ريپلايم نكنيد اگر مخالفيد نظرمو گفتم

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....