2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من لوزه دارم سعی میکنم عملش نکنم تا جایی که بتونمولی سنگ نداره

من زیاد بزرگ نیستن لوزه هام فقط مدام سنگ لوزه ایجاد میشه خیلی بده انگار یه خار چسبیده بین لوزه هات همش باید سرفه کنم درش میارم خوب میشم

خیلی بده ،منم دارم دکترم گفت اگر گهگداری هست با نمک قرقره کن و خودت در بیار ولی اگر هر روز یا زود به ...

منم بعد ۲ ساعت که درش میارم ایجاد میشه دهانشویه آب نمک سرم نمکی مال شستشو همه رو امتحان کردم اصلا فایده نداشت

پس چی کار میکی اذیت نمیشی

نه اذیت نمیشم زیاد

فقط اولین بار پارسال زمستون نمیدونم چ مرگش شد یهو خود به خود سرفم میگرفت درحد مررررگ بعد خودش خوب شد دیگه

دکتر به من گفت تا جایی که میتونی عملش نکن چون موقع سرماخوردگی همه عفونتا جمع میشه تو این لوزه نمیزاره پخش شده تو بدنت بعدم گفت ممکنه بعد عمل کلا صدات عوض شه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

من زیاد بزرگ نیستن لوزه هام فقط مدام سنگ لوزه ایجاد میشه خیلی بده انگار یه خار چسبیده بین لوزه هات ه ...

از من لوزه سومه بزرگه ولی سنگ ایجاد نمیکنه زیاد

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

صلوات فرستادم برا امضات آره لوزه سیسیتم دفاعی بدن نیاید عمل بشه

مرسی قلبممممم❤

نه چرا راه حل قطعیش عمله

من چندین ساله دارم

یه دستگاه هست که باهاش میتونی تمیز کنی

بعدش اونی که تو میگی عمل لوزه نیست که

اون سوراخ هایی که روی لوزه هست و باعث میشه غذا داخلش جمع بشه(عامل سنگ لوزه) اون حفره هارو با یه چیزی پر میکنم که دیگه سنگ لوزه تشکیل نشه

شما همون سنگ لوزه زرد رنگ و بد بو میگی دیگه؟ ریزه