2777
2789
عنوان

معجزه یا علم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه گلم. خودت مشکلی نداشتی فقط شوهرت؟

نه عزیزم.من تمام آزمایشام نرمال بود.بعد دکتر مغزش کشید که از شوهرم آزمایش بگیره و فهمیدیم واریکوسل داره

Do not give up  

من معجزه زیاد دیدم ..تو قرآنم درباره معجزات خدا گفته شده..شما میدونید همین خلقت انسان معجزه خداونده ..یکی خودتون یکی معجزه های خدایین

معجزه حتما نباید یه چیز ناب و عیردسترس باشه ..هرچیزی که خدا آفریده توش یه معجزه ای پنهان بوده 

مثلا خودم من که ماه هشتم بارداری مامانم دنیا اومدم..ریه هام کاملا خراب بودن ولی زنده موندم 

و همین دوقلوهام ماه هفتم با وزن هر کدوم یک کیلو و یک کیلو ۲۰۰ دنیا اومدن و زنده موندن 😊

اگه به خودتون نیگاه کنید معجزه خدا رو میبینید  

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
گزینه سه هیچکدام نبوداسترس چون میدونستی میری عمل زدی به بیخیالی باردارشدی مبارکه😍😍

منم با شما موافقم   استرس، و بعضی وقتها چیزهای خیلی ساده باعث ناباوری هست     جالبه  که اونایی هم که بچه نمی خوان و هزار جور جلوگیری میکنن  باد هم بهشون میخوره حامله میشن 😂😀مثل زمان تاهل خودم