توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اینی که میگم از گوگل پلی نصب کن Binwiz قسمت انتخاب سرورش برو سمت راست بالا ی فلش هست بزن روش وایسا بروزرسانی بشه سرور ها کشور هلند اونی که سبزه و عددش بین 600 تا 900 هست رو انتخاب کن بیا بیرون بزن وصل بشه اینستا و تل مثل آب خوردن باز میشه کاربر های دیگه هم استفاده کنن
اینی که میگم از گوگل پلی نصب کن Binwiz قسمت انتخاب سرورش برو سمت راست بالا ی فلش هست بزن روش وایسا ب ...
نشد
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤