2777
2789
عنوان

عرق کف دست

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 19 پست
نه بابا واسه ویتامین نیس.ارثی میتونه باشه.برادرشوهرم اینطوریه.من کوچیک تر بود بردم گفت مشکلی نداره و ...

اهاان....اینو حتما باید از ابجیمبپرسمببینم اخرش چیشد دکتره چیگف...اکثرا بچه های سنپایین اینجوری میشن.تواطرافیانمدیدم

نرهای کثافط سایت بهم درخواست ندین،قبول میکنم بعد توخصوصی میر.ینم دهن خودتون و هفت جدتون ها.ازمن گفتن اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله استرس داشتنی خیلی شدیده ولی حالت عادی نه ندارمدختر شما در هر حالت دستاش عرقه؟

نه کلاس سومه یکم درس و مشق میخواد بنویسه خیس عرق میشه.یا معلم درس میپرسه تو مجازی دیدم خیس خیس میشه.تو امتحان ها همیشه آخرین نفر برگشو میده از بس خیس میشه همش داره دستشو پاک میکنه

اهاان....اینو حتما باید از ابجیمبپرسمببینم اخرش چیشد دکتره چیگف...اکثرا بچه های سنپایین اینجوری میشن ...

اتفاقا دکتر هم گفت هرچی بزرگ تر بشه بهتر میشه.ولی درمان که نداره متاسفانه.هرچی دارو هم بدن موقته